A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Wensen bewoners Sensire in vervulling

15-09-2016

Nadat onderstaand bericht is geplaatst, is een aantal wensen van onze bewoners in vervulling gegaan. Ze zijn allemaal te zien in de uitzending van Omroep Gelderland op 9 oktober 2016. 

• de heer Weenk mocht met paard en wagen terug naar zijn ouderlijk huis/ boerderij
• voor mevrouw Fantua is een poffertjesbakfiets op het Wehmepark geregeld, waar alle bewoners van konden genieten
• de dames Koopman en Megens bezochten een voetbalwedstrijd van De Graafschap en
• meneer Sloetjes werd uitnodigd op een boerderij.

Klik hier voor de prachtige beelden en zie hoe de bewoners hebben genoten!
(na de commercial vanaf 11.45 min)


 

 

 

 

 

 

Op 7 oktober is het Nationale Ouderendag. Een speciale dag om iets moois te doen voor ouderen in onze omgeving! Omroep Gelderland heeft het initiatief genomen om op zoek te gaan naar wensen van ouderen in Gelderland. Zo werd ook Sensire benaderd. Het leuke is dat de wens van de heer Weenk, bewoner van Sensire Het Wehmepark in Vorden als eerste in vervulling gaat.

 

De heer Weenk heeft als wens om nog eens met paard en wagen door het dorp te rijden. Hij woonde vroeger op een boerderij. Samen met teamverpleegkundige Johan Bobbink zullen zij de boerderij bezoeken en er een fantastische dag van maken! Deze dag wordt op 26 september al gefilmd door Omroep Gelderland en is binnenkort dus te zien. Overige wensen worden voor zover mogelijk op 7 oktober vervuld. De wensen welke door onze klanten zijn ingediend zijn:

  • Bewoners van de dagbehandeling bij Den Ooiman wensen een gezellige en sportieve clinic op de nieuwe midgetgolfbaan De Golferij.
  • Mevrouw Flantua heeft een wens ingediend voor al haar medebewoners. Zij wenst een poffertjeskar bij de ontmoetingsruimte van Het Wehmepark van Sensire in Vorden.
  • En mevrouw Koopman zou zo graag eens een voetbalwedstrijd van de Graafschap willen bijwonen. 
     

Meer wensen in vervulling?

Wil je zelf helpen om een wens te vervullen? Of ken je iemand die hiertoe bereid is? Geef je op en bezorg alle ouderen in heel Gelderland een ontzettend mooie dag!

Klik hier om te zien welke wensen er zijn en vervul er een!

 

Cindy Herberts

welzijnscoördinator