A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Uw leven. Uw voeding. Uw diëtist.

Afbeelding: Header

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Sensire via 0900 – 343 84 35 (80 ct/min). U kunt ook altijd het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met u op.

Afspraak annuleren of verzetten
Mocht u verhinderd zijn, of een afspraak willen annuleren, dan verzoeken wij u ons tijdig (tenminste 24 uur van tevoren) te informeren, telefoon 0900 - 3438435 (10 ct/min). Indien u uw afspraak niet tijdig afzegt, behouden wij ons het recht voor de kosten van het consult bij u in rekening te brengen; dit zullen wij uiteraard niet doen indien u kunt aantonen dat er sprake is van overmacht.

Zie ook onze Algemene voorwaarden.


Net zo lekker

"Vorig jaar kwam ik erachter dat ik diabetes heb. En zoals dat gaat met zulke berichten, vielen achteraf alle puzzelstukjes op hun plaats. Al lange tijd was ik moe, had ik voortdurend dorst en moest ik om het kwartier plassen.

Van de huisarts kreeg ik medicijnen om mijn suikerwaarden op peil te houden. Hij stuurde me ook naar de diëtiste, met twee belangrijke opdrachten: afvallen en meer bewegen. Ik moest daar hartelijk om lachen. Afvallen? Nog nooit gelukt. En meer bewegen? De enige sport waar ik me aan waag is denksport!

Stiekem zag ik er erg tegenop om naar de diëtiste te gaan. Zo’n strenge dame die me zou vertellen hoe ik moest leven... Schoorvoetend ging ik erheen, gesteund door mijn vrouw (die, zo bekende ze later, vooral mee was omdat ze vreesde dat ik alle adviezen in de wind zou slaan).

Nou, ik had me voor niks druk gemaakt. De diëtiste was een vrolijke mevrouw die heel goed begreep wat mij zo aantrekt in lekker eten. Ze wilde me ook helemaal niet op een dieet van sla en water zetten, waar ik bang voor was. Wel gaf ze tips voor gevarieerdere maaltijden met minder suiker en meer ‘goede’ koolhydraten. Ze snapte dat ik nooit een topsporter zou worden, maar volgens haar zou een dagelijks wandelingetje al erg helpen.

We zijn nu bijna een jaar verder en ik ben, jawel, twaalf kilo afgevallen. Mijn suikerwaarden zijn de laatste tijd zo goed, dat ik zelfs geen medicijnen meer nodig heb. En echt: ik voel me een stuk fitter."

Begeleid door Lianne Gasseling regio Zutphen