A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Uw leven. Uw voeding. Uw diëtist.

Afbeelding: Header

Cursussen, scholingen, workshops en lessen

De diëtist  verzorgt ook cursussen en scholingen. U kunt ook een voedingsvoorlichting door een diëtist aanvragen voor een groep, bijvoorbeeld op school of binnen uw bedrijf of vereniging. We bespreken graag de mogelijkheden en kosten met u.

Een voorlichting op maat, met onderwerp naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden.


Fit & Slank

"Al jaren aan het tobben met mijn gewicht en gezondheid, maar er echt iets aan kunnen doen, nee dat lukte me gewoon niet. Sinds twee jaar woon ik samen in Lichtenvoorde en na enige tijd werd ik door mijn vriend, toch wel min of meer voor het blok gezet, zo kan het niet doorgaan met jou. 

Ik red het niet om zelf iets op te pakken. Toen viel mijn oog op de cursus van Sensire, Fit&Slank door meer bewegen. Alleen al de titel leek mij op het lijf geschreven, ‘Fit en later Slank’. De cursus startte binnen een maand en ik kwam terecht in een gezellige groep dames, die ik allemaal nog niet kende, maar wel direct hun verhaal met mij deelden. En dat verhaal leek precies op dat van mij. Iedere week een nieuw thema over voeding  (wat mag je eten, wat beter niet, wat doe je met opdringerige schoonfamilie en hoe ga je om met emoties, hoe maak je lekker eten klaar en waar doe je je boodschappen) en de beweging een tandje opschroeven, het voelde goed. We motiveerden elkaar daar ook nog eens bij, konden frustraties en moeilijke momenten delen en wat is er nu lekkerder dan complimenten te krijgen van anderen omdat je het zo goed doet.

Na de tien weken ben ik zeker fitter en stiekem ook al wat slanker, ik blijf sporten en het ‘dieet’ zit er min of meer al standaard in. Mijn vriend heeft zich aangemeld voor de cursus die komend voorjaar gaat starten."