A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Uw leven. Uw voeding. Uw diëtist.

Afbeelding: Header

Wat doen we?

In het eerste gesprek verzamelt de diëtist veel informatie, naast het voedingspatroon worden ook leef- en werksituatie, het bewegingspatroon en eventueel gebruik van medicatie nagevraagd.
Vanzelfsprekend krijgt u de ruimte uw wensen kenbaar te maken. Zo krijgt de diëtist een goed beeld van uw leefwijze en stemt ze in overleg met u de dieetbehandeling daarop af. U krijgt informatie mee naar huis en er wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Onze diëtisten zijn van mening dat iedere klant recht heeft op een individueel afgestemde dieetbehandeling, want iedereen is anders en heeft zijn eigen verwachtingen en wensen. Daarnaast verschillen klanten ook in de manier waarop ze benaderd willen worden. Onze diëtisten zijn zich hiervan terdege bewust en doen er dan ook alles aan om de dieetbehandeling prettig en effectief te laten verlopen. Ze zijn professioneel, enthousiast, betrokken en zetten zich graag voor u in. Ze geven up-to-date dieetadviezen en zorgen dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Mocht u na het gesprek vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met uw diëtist opnemen. Zij beantwoordt zo spoedig mogelijk uw vragen. Zo kunt u altijd bij ons terecht en heeft u niet het gevoel dat u er alleen voor staat.

Speciaal voor kinderen van 0 - 18 jaar zijn er bij Sensire twee kinderdiëtisten


Vijf kilo eraf, vijftien erbij

"Tot mijn twintigste heb ik me eigenlijk nooit beziggehouden met mijn gewicht, calorieën tellen, afvallen en dat soort dingen. Ik hield gewoon van lekker eten. Langzaam kwamen de kilo’s erbij, aanvankelijk maakte dat me niets uit, tot ik er opmerkingen over kreeg. Ik werd er onzeker van en besloot: ik ga aan de lijn. Nou, dat heb ik geweten. Het werd echt zo’n clichéverhaal: vijf kilo eraf, vijftien erbij.  Het hielp allemaal best, maar het was steeds maar tijdelijk. Dan gebeurde er iets waardoor ik dacht: ik heb wel weer een taartje verdiend. Een drukke werkdag, een vervelend gesprek met mijn baas, en hup een rol koekjes was zo op. Ik besefte dat ik hier in mijn eentje niet uit zou en kwam terecht bij een diëtist van Sensire. Samen maakten we programma voor mij, precies passend bij hoe ik ben. Eén van de eerste dingen die ik leerde, was dat mijn gewichtsprobleem ook een gedragsprobleem is. De diëtist hielp me om structurele leefstijlveranderingen door te voeren. Ik heb nu niet alleen andere eet- en  beweeggewoontes, maar ik kijk ook op een andere manier tegen eten aan. Je moet leren om keuzes te maken en ook genieten van andere dingen dan eten. Ik denk dat ik dat nu kan!"

Begeleid voor collega Anneke Louwe, diëtist regio Zutphen