A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact
complexe zorg thuis

Complexe zorg thuis (vth team)

Al meer dan 60 jaar is Sensire actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Nog steeds lopen wij voorop met kleinschalige onder steuning, persoonlijk en dichtbij.

Veel complexe verpleegkundige zorg kan door uw vertrouwde team van Sensire, in uw eigen huis uitgevoerd worden. U kunt daarbij denken aan sondevoeding, wondzorg, oncologiezorg en medicijnpompjes.

Als enige organisatie in Oost-Gelderland hebben wij een speciaal team dat bevoegd en bekwaam is voor alle verpleegtechnische handelingen bij u thuis, zoals infusen en dialyse. Dat is zorg die u anders in het ziekenhuis zou ontvangen, maar waarvoor u bij Sensire gewoon thuis kunt blijven wonen.

Bij Sensire ziet u zo veel mogelijk dezelfde medewerkers. Betrokken en deskundige mensen op wie u dag en nacht in uw eigen omgeving kunt rekenen. Onze wijkverpleegkundigen werken nauw samen met uw ziekenhuis, uw huisarts en andere zorgverleners in de regio.

Kosten
Voor onze ondersteuning hebben wij een contract met alle zorgverzekeraars.

Persoonlijk advies
De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie de kosten zijn voor onze dienstverlening, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent. Zij komt graag - vrijblijvend - bij u thuis voor een persoonlijk advies over welke zorg voor u het beste is. Als blijkt dat u bijvoorbeeld gespecialiseerde zorg of hulp in het huishouden nodig heeft, dan legt zij voor u het contact met haar collega’s die u dat kunnen bieden.

Verwijzing en indicatie
Of u een verwijzing van uw huisarts of specialist of een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig heeft, kan een wijkverpleegkundige van Sensire u vertellen. Samen met u kan zij de indicatie ook aanvragen. Het CIZ bepaalt of u deze indicatie krijgt. Sensire mag echter een preadvies geven, waardoor de wachttijd verkort kan worden tot maximaal twee werkdagen. In spoedgevallen bieden wij altijd direct de zorg die nodig is. De indicatie wordt dan op een later tijdstip geregeld. 

Ervaring van anderen
Wilt u weten wat de ervaringen en meningen zijn van onze klanten en medewerkers?
Kijk dan hier.