A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Palliatieve zorg

Afbeelding: zorgbuitengebied_3

Als er geen kans meer bestaat op genezing, maar het misschien wel mogelijk is nog vele weken, maanden, soms jaren in een relatief goede conditie te leven, dan is het ziekteproces in de palliatieve fase gekomen. In deze fase wordt u geconfronteerd met het besef niet meer beter te kunnen worden. De hoop dat de ziekte door behandelingen nog gunstig kan worden beïnvloed is verdwenen. Soms zijn er gevoelens van verdriet, boosheid, angst. Daarnaast kunnen lichamelijke klachten de kwaliteit van leven ernstig verminderen. Het verloop van uw ziekte heeft niet alleen gevolgen voor úw welzijn, maar ook uw naasten komen in een angstige, onzekere periode.

Hoe lang zullen de klachten nog te onderdrukken zijn? Zal de benauwdheid of pijn toenemen? Is er straks voldoende hulp als ik me niet meer zelf kan verzorgen? Bij wie kunnen we hulp vragen? Allemaal vragen die bij de klant en zijn naasten naar voren kunnen komen, allemaal vragen waarbij de verpleegkundige palliatieve zorg u kan ondersteunen. Zij biedt u en uw naasten ondersteuning, kan u informatie geven en helpen. 

Contact
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Sensire via 0900 – 88 56. U kunt ook altijd het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met u op.