A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sravana

Sravana

Stichting Sravana Doetinchem

Stichting Sravana in Doetinchem is een gasthuis waar mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen en waar zij kunnen sterven.

Gasthuis Sravana biedt zorg en ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven wanneer dit thuis niet meer mogelijk of gewenst is. Gasthuis Sravana is een hospice; een huis waar gasten en hun naasten in alle rust afscheid van elkaar kunnen nemen. Op een persoonlijke manier wordt zorg en verpleging geboden waarbij de eigen wensen van de gast centraal staan. In het gasthuis is plaats voor vijf gasten.

De zorg
Geschoolde vrijwilligers nemen een belangrijke plaats in bij de praktische, directe zorg voor onze gasten. De verpleegkundige zorg wordt gegeven door een vast team verpleegkundigen van Sensire dat ook ‘s nachts wordt ingezet.
De medische zorg wordt gegeven door de eigen huisarts. Eventueel neemt een huisarts uit Doetinchem deze zorg over. Paramedische hulp en pastorale begeleiding kunnen in overleg worden aangevraagd. De partner/familie kan in het gasthuis naar eigen wens zoveel mogelijk verzorging blijven geven.

Respijtzorg
Gasthuis Sravana biedt eveneens respijtzorg; een kort verblijf om de familie tijdelijk te ontlasten. Onze gasten Gasthuis Sravana is niet gebonden aan een geloofsovertuiging en is er voor alle inwoners van het verzorgingsgebied van het Slingeland Ziekenhuis Doetinchem. Voor mensen buiten dit gebied is opname mogelijk wanneer er familie of mantelzorgers in de regio Doetinchem wonen.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Sravana.