A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg bij u thuis

thuiszorg Achterhoek

Sociaal raadsliedenwerk

Raak je de weg kwijt in het doolhof van overheidsinstellingen en particuliere instanties? Bureau sociaal raadslieden geeft informatie en advies over allerlei wetten en regelgevingen. Je kunt ook hulp krijgen bij het indienen van aanvragen en bezwaarschriften en het invullen van ingewikkelde formulieren.

Het sociaal raadsliedenwerk kan voor jou bemiddelen bij problemen met personen en instanties. Bijvoorbeeld door een brief te schrijven, te telefoneren of door een gezamenlijk gesprek aan te gaan. Wanneer het nodig is, kunnen wij je de weg wijzen naar de juiste instellingen of personen.

Praktische informatie

Waar?
Wij leveren sociaal raadsliedenwerk in de gemeenten Lochem, Montferland en Oude-IJsselstreek. Wij hebben spreekuren op onze kantoren in Didam, Gorssel, Lochem, 's-Heerenberg, Ulft en Varsseveld. Kijk hier voor de adressen en tijden van de spreekuren. Je kunt vrijblijvend binnenlopen of van tevoren een afspraak maken.

Aanvragen en kosten
Sociaal raadslieden werk wordt gesubsidieerd door de gemeenten. Je kunt kosteloos en zonder verwijzing bij ons terecht.

Contact
Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. Voor sociaal raadslieden werk is dit telefoonnummer 0314 - 35 77 23. Klik hier op contact als je op een andere manier contact op wilt nemen.