A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Overige diensten

Kruiswerk Achterhoek
Kruiswerk Achterhoek biedt haar leden objectieve informatie, gemaksdiensten en veel voordeel op het gebied van de preventieve gezondheidszorg. Leden van Kruiswerk profiteren van veel voordeel. Leden kunnen het hele jaar door gebruik maken van speciale kortings- en voordeelacties. Klik hier om naar de website van Kruiswerk Achterhoek te gaan.

Yonki.nl
Yonki.nl is een serviceorganisatie die unieke producten en diensten biedt die de levenskwaliteit van jonge gezinnen verhoogt. Leden van yonki.nl profiteren van veel voordeel. Leden kunnen het hele jaar door gebruik maken van speciale kortings- en voordeelacties. Klik hier om naar de website van Yonki.nl te gaan.

Restaurants Sensire
Lekker en gezellig samen met anderen eten. Dat kan in de restaurants van de woonzorgcentra en het verpleeghuis van Sensire, ook wanneer u geen bewoner bent. De huizen beschikken over restaurants waar u zeven dagen per week terecht kunt. Klik hier voor meer informatie over onze restaurants.

Maaltijdservice
Bent u niet in staat om zelf te koken en er is ook thuis niemand die dat voor u kan doen? Of heeft u het gewoon erg druk en geen tijd of zin om in de keuken te staan? De maaltijdservice van Sensire biedt uitkomst. U eet lekker en gezond. Klik hier voor meer informatie over de maaltijdservice van Sensire.