A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Sensire

Mee eten bij Sensire

Lekker en gezellig samen met anderen eten. Dat kan in de restaurants van onze woonzorgcentra en het verpleeghuis, ook wanneer u geen bewoner bent. De huizen beschikken over restaurants waar u zeven dagen per week terecht kunt. Bij woonzorgcentra Het Weerdje, Pelgrim, Sydehem, De Bundeling en Het Wehmepark en bij verpleeghuis Den Ooiman kunt u rond het middaguur genieten van een driegangen maaltijd. U kiest aan tafel wat u wilt eten.

Het restaurant van Oldershove is dagelijks geopend van 10.00 tot 14:30 uur. U kunt uw warme maaltijd nuttigen tussen 12.00 en 13.30 uur. De kok houdt rekening met dieetwensen en er zijn vegetarische gerechten verkrijgbaar. Het restaurant van Oldershove is zeer geschikt om uw verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis te vieren. De gastvrouw of kok kan u hierover meer informatie geven.
Het Restaurant van Waterrijk is geopend op woensdag, vrijdag en zondag van 15.00 tot 18.30 uur. Om 17.00 uur kunt u aanschuiven bij de pot op tafel. Gelieve hier wel voor te reserveren via telefoon nummer (0314) 35 79 18.

Welkom aan tafel!
Als u bij uw familie, vriend of naaste op bezoek komt bij kleinschalig wonen, ruikt het vaak lekker. Er zijn geregeld mens bezig iets lekkers te koken. Oma’s groentesoep. Een stamppot. Of gewoon lekker aardappels, vlees en groeten. Natuurlijk kunt u gewoon mee eten. Geef dit door aan een medewerker van Sensire de locatie. 
U kunt uw maaltijd contant betalen, voor kleinschalig wonen vragen we hiervoor een bedrag van 5 euro. Welkom aan tafel.