A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg in de nacht - een veilig gevoel

Zorg in de nacht - een veilig gevoel

Nachtzorg

De nacht in gaan met een veilig gevoel. Wanneer u ´s nachts zorg nodig heeft, kunt u nachtzorg ontvangen. Voor korte of lange duur. Zo kunt u - veilig en verantwoord - thuis blijven wonen.

Het team van de nachtzorg kan u verzorgen en verplegen. Denk aan het controleren en vervangen van een infuus, geven van medicijnen, helpen bij het toiletbezoek, geven van een andere slaaphouding of wondverzorging. Maar u kunt ook bij ons terecht wanneer u na 23.00 uur naar bed wilt. En wanneer uw mantelzorger er niet alle uren is, regelen wij vervanging voor u.

Wij kunnen u op een afgesproken tijdstip bezoeken of nadat wij een alarmering van u hebben ontvangen, als u bijvoorbeeld gebruik maakt van personenalarmering. Nadat u met één druk op de knop alarm heeft geslagen, zoeken onze mensen van het service center meteen contact met u. Zo nodig schakelen zij dan snel iemand van ons nachtzorgteam in om u te helpen. 

Kijkt u eens bij 'zorg op afstand' in de linkerkolom op deze pagina. Wellicht dat deze vorm van dienstverlening ook interessant voor u is.  

 

Praktische informatie over nachtzorg

Aanvragen en kosten
De kosten van onze dienstverlening voor u, hangen samen met uw persoonlijke situatie. In sommige gevallen zijn er voor u geen kosten als u een indicatie heeft, soms wordt er van u een eigen bijdrage verwacht. U kunt onze zorg altijd zelf inkopen, al dan niet met een persoonsgebonden budget. De verzekering dekt in bepaalde situaties (een deel van) de kosten.

De wijkverpleegkundige van het wijkteam bij u in de buurt kan voor u uitzoeken wat in uw persoonlijke situatie de kosten zijn voor onze dienstverlening. Ook kan zij samen met u een indicatie aanvragen. Zij komt graag - vrijblijvend - bij u thuis voor een persoonlijk advies over welke zorg voor u het beste is. Als blijkt dat u bijvoorbeeld gespecialiseerde zorg of hulp in het huishouden nodig heeft, dan legt zij voor u het contact met haar collega’s die u dat kunnen bieden.

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak over nachtzorg. Klikt u hier op contact.  

Een eerste indruk 
In de serie 'Gezonde Zorg' heeft GraafschapTV in samenwerking met Sensire op 17 oktober 2007 een uitzending gewijd aan de nachtzorg. Kijkt u hier naar deze uitzending.