A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Persoonsgebonden budget - om zelf uw zorg in te kopen

Persoonsgebonden budget - om zelf uw zorg in te kopen

Persoonsgebonden budget

Een persoonsgebonden budget (pgb) is een bepaalde hoeveelheid geld waarmee u zelf zorg inkoopt. Met het pgb kunt u zorg bij Sensire inkopen. Om in aanmerking te komen voor een pgb, kunt u een aanvraag indienen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) om een indicatie voor zorg te krijgen. Met deze indicatie kunt u contact opnemen met het zorgkantoor die het pgb toekent. Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen.

Gratis advies
Als u een pgb toegewezen heeft gekregen, kunt u bij ons een offerte aanvragen voor verschillende zorgdiensten. Wij beginnen altijd met een verkennend gesprek bij u thuis. Een wijkverpleegkundige van Sensire bespreekt  uw wensen en onze mogelijkheden met u. U maakt afspraken over de aard en omvang van de zorgverlening en de dagen en tijdstippen waarop deze wordt uitgevoerd. Deze afspraken worden vastgelegd in een zorgovereenkomst die u ter goedkeuring krijgt toegestuurd. Als u akkoord gaat en de zorgovereenkomst ondertekend aan ons retourneert, kan de zorgverlening van start gaan.

Samen een echt team
De medewerkers van Sensire werken vanuit een klein, vast team. Zo ziet u zoveel mogelijk dezelfde personen bij u in huis. Ook tijdens een vakantie of ziekte hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen dat u andere hulp krijgt.

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. Klikt u hier op contact.