A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Servicehuis

Servicehuis

Servicehuis

Het Servicehuis is een warm en sfeervol huis waar u kennis kunt maken met allerlei mogelijkheden die het leven thuis comfortabeler maken. Een huis waarbij u het idee heeft dat de bewoners even weg zijn, waardoor u als bezoeker alle gelegenheid heeft om rond te kijken en artikelen uit te proberen. Dat geldt niet alleen voor grote aankopen zoals een seniorenbed, relaxfauteuil of traplift, maar ook voor openers, handige hulpmiddelen voor mensen die slechtziend, slechthorend of doof zijn en eenvoudig bedienbare (mobiele) telefoons.

De medewerkers kunnen u informeren en adviseren, afgestemd op uw vragen en wensen. Zo kan het zijn dat u niet alleen baat heeft bij een hulpmiddel, maar ook geadviseerd wordt om bijvoorbeeld ergotherapie aan te vragen. Wij werken nauw samen met andere professionele instellingen en gekwalificeerde leveranciers.

Openingstijden
Het Servicehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Een afspraak maken kan via de thuiszorgwinkel klantenservice, telefoon 088 - 10 20 100 (lokaal tarief), in de thuiszorgwinkels of door het reactieformulier naar ons te zenden die u vindt onder contact.

Het Servicehuis is te vinden aan de Raadhuisstraat 1, 7251 AA in Vorden.

Demonstraties en activiteiten
Regelmatig zijn er in het Servicehuis demonstraties van bijvoorbeeld trapliften, sta-op-stoelen en elektrische fietsen.