A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Wonen met zorg

Afbeelding: 150121 website banner

Wonen met welzijn

Welkom bij Sensire! Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Als u door ouderdom of ziekte niet meer zelfstandig kunt wonen en voor uzelf kunt zorgen – ook niet met hulp van naasten en thuiszorg – dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij doen er alles aan om u een echt thuis te bieden. Waar ook uw familie en andere naasten een plek hebben.

Bij de woonzorgcentra van Sensire staan uw welzijn en woonplezier centraal, daarbij is goede zorg een vanzelfsprekendheid.

In een samenleving waarin veel vragen leven over de zorg, is vertellen over hoe en met welke mensen wij werken in onze verpleeghuizen voor Sensire meer dan de wettelijke plicht uit het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Wij staan voor openheid en vertellen graag hoe onze zorgteams dagelijks het verschil willen maken voor onze bewoners.

Zorg
In de huizen van Sensire wordt professionele zorg geboden als u een gezondheidsprobleem heeft. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van verzorging, verpleging en begeleiding. En zorgen ervoor dat u de regie behoudt over uw eigen leven.

Aandacht voor uw familie en andere naasten vinden de medewerkers van Sensire ook erg belangrijk. Wij leren hen graag kennen, zodat wij u gezamenlijk de ondersteuning kunnen bieden die u wenst.

Wij werken met kleinschalige teams, waardoor u zoveel mogelijk dezelfde gezichten zult zien.

Bekijk ons op Woonz.nl 
Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz

Welzijn
Wonen en welzijn zoals thuis. Dit betekent goed wonen, een zinvolle dag, in beweging zijn, geactiveerd blijven, contact hebben met anderen, aandacht krijgen en gezien worden. De dagelijkse dingen van thuis doen, dat vindt Sensire erg belangrijk. Samen koken, de krant doornemen, aardappels schillen, naar muziek luisteren, een spelletje doen en een wandeling maken. U heeft ook volop de ruimte om individuele activiteiten op te pakken. Activiteiten in klein groepsverband vinden dagelijks plaats in de woonkamer. Ook zijn er naar behoefte soms grotere activiteiten, zoals sport en beweging, een filmavond of een uitstapje naar bijvoorbeeld een museum. De activiteiten worden per huis, in overleg met de bewoners georganiseerd.

Familienet
Familienet is een beveiligde pagina op internet waar u alles kunt terugvinden over het welzijn van uw dierbare. Geregeld wordt er een berichtje of foto geplaatst. In Familienet kunt u ook samen met uw familie en met de medewerkers van Sensire een agenda bijhouden. Handig om zo precies te zien wie wanneer wat gaat doen. Bij Sensire werken we sinds 2016 met Familienet, lees hier meer over Familienet.

Meer informatie
Klik hier voor een overzicht van onze locaties per gemeente. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. Klikt u hier voor contact.