A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Kleinschalig wonen

kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen bij Sensire

Samen de boodschappen verzorgen, een spelletje spelen, koken, eten en afwassen. Met elkaar de alledaagse, vertrouwde dingen doen: dat is de kracht van kleinschalig wonen. Hier maakt u deel uit van een warm en overzichtelijk huishouden. Sfeervol, goed verzorgd en huiselijk.

Sensire heeft op dit moment vier kleinschalige woonvormen: De Garven in Ruurlo, De Lindenhof in Vorden , De Hackforterhof in Vorden en De Bloesem in Neede.

Een sfeervol thuis
Elke woning heeft een gezamenlijke huiskamer waar bewoners de dag kunnen doorbrengen en waar samen wordt gekookt en gegeten. De huiskamer is gezellig ingericht, zoals u dat thuis ook zou doen. Met banken, stoelen een tv, een radio en alle gemakken om van dit huis uw thuis te maken. Daarnaast heeft u als bewoner een eigen appartement van 45m2 dat bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Een eigen plek waar u zich in alle rust en privacy kunt terugtrekken.

In de kleinschalig woonvormen maken we gebruik van vernieuwende technieken om zorg te verlenen. Kijk hiervoor ook op onze pagina over zorg op afstand door op deze link te klikken. Hierdoor kunt u op een verantwoorde manier zo zelfstandig mogelijk wonen. U kunt uw leven leiden zoals u gewend was in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze woonzorgconsulenten via 0900 - 88 56 (24 uur per dag, 7 dagen per week). Zij geven u graag de informatie die u nodig heeft. Zij kunnen u bijvoorbeeld alles vertellen over zorgzwaartepakketten en indicaties.