A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sensire De Garven

dementiezorg, wonen met zorg, verpleeghuis, sensire, dementie, alzheimer

Kleinschalig wonen bij Sensire De Garven

Waar de boeren van Ruurlo vroeger het koren tot garven bonden, staat nu Sensire De Garven. De Garven is in 2010 nieuw gebouwd en bestaat uit drie kleinschalige, huiselijke groepswoningen: De Gavel, De Wanne en De Dorsmölle. Elke woning biedt een prettig thuis aan zeven ouderen met dementie of een intensieve zorgvraag.

De woningen hebben een gezamenlijke huiskamer waar uw dagelijks leven zich afspeelt: de krant lezen, muziek luisteren, een spelletje doen, samen koken en eten. Bovendien worden er vanuit De Garven verschillende activiteiten georganiseerd. Winkels en de vrijdagochtendmarkt vindt u om de hoek en het treinstation is op loopafstand. Dicht bij De Garven is een dierenweide.

Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz.

Bezoekadres:
Sensire De Garven
Nieuwe Weg 42
7261 NL Ruurlo

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 0900 - 88 56 of kijk hier voor de andere contactmogelijkheden.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSensire De Garven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering