A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sensire De Lindenhof

dementiezorg, wonen met zorg, verpleeghuis, sensire, dementie, alzheimer, lindenhof

Kleinschalig wonen bij Sensire De Lindenhof

Vlak bij de dorpskern van Vorden, kunt u bij De Lindenhof kleinschalig wonen met dementiezorg. Vorden staat bekend om zijn vele kastelen en prachtige omgeving. Winkels, eetgelegenheden, de wekelijkse markt en het treinstation zijn op loopafstand. 
Het gebouw bestaat uit 21 appartementen, verdeeld over drie groepswoningen. 

In De Lindenhof staan geborgenheid en huiselijkheid centraal. Iedere groep heeft een gezellige keuken en huiskamer. Hier speelt uw dagelijks leven zich af: de krant lezen, een spelletje doen, samen koken en eten. Vanuit De Lindenhof worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Deelnemer landelijke project ‘Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg’. 
Kleinschalige woonvorm Sensire De Lindenhof gaat bewoners en het dorp Vorden meer met elkaar verbinden. De locatie is geselecteerd als één van de vier kerndeelnemers van het landelijke project ‘Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg’. Doel: een radicaal andere benadering van wonen met zorg. Teamverpleegkundige Barbera Jolink: ‘We willen zorgen dat bewoners gewoon naar de bakker of de supermarkt in het dorp kunnen. Precies zoals ze vroeger gewend waren.’ Meer informatie over dit project vindt u in dit nieuwsbericht.

Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz.nl

Bezoekadres:
Sensire De Lindenhof
Smidsstraat 48/52
7251 XS Vorden 

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 0900 - 88 56 of kijk hier voor de andere contactmogelijkheden.