A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sensire Pelgrim

dementiezorg, wonen met zorg, verpleeghuis, sensire, dementie, alzheimer, pelgrim

Pelgrim

Midden in het hechte dorp Gaanderen ligt Sensire locatie Pelgrim. Vroeger stond hier de Pelgrim-fabriek. Het is een modern gebouw uit 2014 dat helemaal aansluit bij de wensen van deze tijd. Pelgrim bestaat uit 39 zorgappartementen en 14 woningen voor mensen met dementie. Het treinstation is op loopafstand. Voor wie er even uit wil: laat u verrassen door de mooie natuur in de omgeving van Gaanderen.

Pelgrim heeft een eigen restaurant en een ontmoetingsruimte. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, de leestafel, een spelletje of een maaltijd. Ook kunt u hier uw familie en ander bezoek ontvangen. Pelgrim is een levendige plek waar ook mensen uit de omgeving graag langskomen.

Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz.

Bezoekadres:
Sensire Pelgrim
Blikslagerstraat 6
7011 MK Gaanderen

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 0900 - 88 56 of kijk hier voor de andere contactmogelijkheden.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSensire De Pelgrim is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering