A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sensire Sydehem

wonen met zorg, woonzorgcentrum, bejaardenhuis, bejaardentehuis, verzorgingshuis, sydehem

Sydehem

In het mooie Montferlandse dorp Zeddam, ligt Sydehem. De naam verwijst naar het verleden: voor 1142 heette Zeddam ‘Sijdehem’. Sydehem ligt dicht bij de prachtige natuur van het Bergherbos. Vlakbij vindt u ook het dorpscentrum met winkels en twee hertenparkjes. Sydehem is kleinschalig opgezet: de sfeer is gemoedelijk en ongedwongen. Er zijn volop mogelijkheden om met leeftijdgenoten in contact te komen.

In het restaurant wordt dagelijks koffie, thee en een warme maaltijd geserveerd. Ook kunt u hier uw familie en ander bezoek ontvangen. Met mooi weer kunt u genieten van het heerlijke terras in de voortuin. Sydehem heeft een eigen recreatiezaal en een enthousiaste groep vrijwilligers. Zij maken bijvoorbeeld een wandeling met u, lezen samen de krant, doen een spelletje of organiseren een workshop. Sydehem heeft een aparte afdeling voor mensen met dementie: De Hettenheuvel.

Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz.

Bezoekadres:
Sensire Sydehem
Benedendorpstraat 35
7038 EN Zeddam

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 0900 - 88 56 of kijk hier voor de andere contactmogelijkheden.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSensire Sydehem is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering