A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg bij u thuis

thuiszorg Achterhoek

Verzorgd wonen Sensire Oldershove

Met verzorgd wonen kunt u met een beetje extra ondersteuning zelfstandig wonen. Voor deze extra ondersteuning kunt u kiezen uit diensten van de zorgmodule. Hierbij kunt u denken aan zorgbemiddeling, maaltijdservice, huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging.

Woonzorgcentrum Sensire Oldershove in Wehl is een unieke, moderne woonvorm met huurappartementen. In het appartementencomplex vindt u algemene voorzieningen, zoals een restaurant en kapsalon. In uw appartement kunt u personenalarmering aan laten sluiten, zodat een verzorgende snel na uw oproep aanwezig is.

Welke zorgverlening ontvang ik?
In Sensire Oldershove kunt u 24 uur per dag thuiszorg ontvangen. Deze zorg ontvangt u in uw appartement. Uw zelfstandigheid is ons uitgangspunt. Samen met u stellen wij een zorgplan op. Hierin leggen wij vast welke zorg u nodig hebt en wat u zelf kunt doen. U krijgt ook een vast contactpersoon, bij wie u met uw vragen terecht kunt. In Sensire Oldershove bevindt zich ook een verpleegunit.

Welke voorzieningen zijn aanwezig?
In het restaurant kunt u terecht voor een warme maaltijd of drankje of om andere bewoners te ontmoeten. Ook bevindt er zich een kapsalon en een stiltekamer. Heeft u een feestje, dan kunt u speciaal hiervoor een ruimte huren.

Sensire Oldershove beschikt over een gemeenschappelijke ruimte voor dagactiviteiten. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld zangmiddagen en handwerken. Ook zijn er verschillende biljartclubs actief.

Wanneer u zelf voor uw huisdier zorgt, mag deze ook met u mee verhuizen naar Sensire Oldershove (mits deze geen overlast veroorzaakt voor de andere bewoners).

Kan ik direct zorg ontvangen?
Soms is sprake van een wachttijd, waardoor wij u de benodigde zorg niet direct kunnen leveren. Mocht er wel een wachttijd zijn, dan kijken wij samen met u naar een tijdelijke oplossing om deze te overbruggen. Hierbij kunt u denken aan deelname aan dagverzorging en zorg thuis.

Wat zijn de kosten?
De service en zorg is vastgelegd in het huurcontract (incl. servicekosten), een contract voor de energielevering en de zorgmodule. Daarnaast kan men zich bij bij Woningcorporatie De Woonplaats aanmelden voor het serviceabonnement tegen een maandelijkse vergoeding (dit is niet verplicht). Als men lid is, herstelt Woningcorporate De Woonplaats bepaalde gebreken zoals beschreven in het serviceboekje.

In de zorgmodule staat een aantal diensten beschreven die wij u, zowel particulier als met een indicatie, kunnen leveren. Hierbij kunt u denken aan diensten als huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging, personenalarmering en maaltijdservice. Om de diensten in de zorgmodule te kunnen realiseren vragen wij een kleine vaste vergoeding van EUR 5,06 (jaarlijks geïndexeerd) per maand per woning. Daarnaast betaalt u een vergoeding per afgenomen dienst.

Hoe in aanmerkingen te komen voor een huurappartement?
De huurwoningen worden aangeboden via de website www.de-woonplaats.nl. Op deze website kunt u zich inschrijven en een zoekprofiel aanmaken. Wanneer u niet beschikt over een computer of mensen in uw naaste omgeving die die u kunnen helpen met inschrijven en het aanmaken van een zoekprofiel, kunt u contact opnemen met Woningcorporatie De Woonplaats op telefoonnummer 0315 - 65 14 61 zodat de medewerkers u kunnen helpen.

Voor informatie over wonen, zorg en dienstverlening in Sensire Oldershove kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen:

Sensire Oldershove                  
Raadhuisplein 100
7031 VE Wehl

Woningcorporatie De Woonplaats
Raadhuisstraat 8
7091 CK Dinxperlo

0315 - 65 14 61

info@de-woonplaats.nl
www.de-woonplaats.nl

Heeft u een algemeen advies van Sensire nodig, dan kunt u bellen met telefoonnummer 0900 - 88 56 (24 uur per dag, 7 dagen per week). Ook kunt u ons bereiken via het reactieformulier op onze contact pagina.