A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sensire Waterrijk

Waterrijk

Sensire Waterrijk

Waterrijk is een modern appartementencomplex voor mensen die zelfstandig willen blijven wonen. Gelegen in de wijk Dichteren te Doetinchem.  Er is ruime pakeergelegenheid met supermarkt, kapper en medisch centrum binnen handbereik. In het medisch centrum bevinden zich een huisartsenpraktijk, tandarts, apotheek en fysiotherapeut. Waterrijk staat in een levendige omgeving met 3 scholengemeenschappen op loopafstand.

Daarnaast biedt Waterrijk voorzieningen die uw leven leuker en makkelijker maken. Er is een restaurant genaamd Lekkerrijk. Er zijn vrijwilligers actief en er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals gym, kegelen, koor, creatief, etc. Hierdoor komt u gemakkelijk in contact met medebewoners.

Wonen
Waterrijk beschikt over 94 huurappartementen en 24 koopappartementen. De huurappartementen worden verhuurd door Woonzorg Nederland (klik hier om naar hun website te gaan). Om in aanmerking te komen voor een huurappartement dient u of uw partner een indicatie van het CIZ voor thuiszorg te hebben. Toewijzing vindt plaats op volgorde van inschrijving. U kunt zich inschrijven door contact op te nemen met de woonzorgconsulent van Woonzorg Nederland.

De koopappartementen zijn particulier bezit en kunnen worden aangekocht zonder zorgvraag.

Zorg
In Waterrijk biedt Sensire thuiszorg en huishoudelijke zorg aan. Er staan 5 teams voor u klaar om deze zorg te verlenen. De teams zijn verspreid over het gebouw zodat de zorg altijd binnen handbereik is. Indien uw CIZ indicatie niet toereikend is, kunt u extra zorg inkopen.

Adres
Sensire Waterrijk
Willy Brandtplein 22
7007 LB Doetinchem

Heeft u een algemeen advies nodig, dan kunt u bellen met telefoonnummer 0900 - 88 56 (24 uur per dag, 7 dagen per week). Ook kunt u ons bereiken via het reactieformulier op onze contactpagina.

In de serie 'Gezonde Zorg' heeft Graafschap TV in samenwerking met Sensire een uitzending gewijd aan Waterrijk. Klik hier om deze uitzending te bekijken.

Sensire Waterrijk