A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg bij u thuis

thuiszorg Achterhoek

Zorgboerderij Panovenhuuske

Sensire werkt nauw samen met zorgboerderij Panovenhuuske. Daardoor is het voor Sensire mogelijk dagverzorging aan te bieden in Winterswijk - Meddo en omgeving.
Dagverzorging biedt u minimaal één of meerdere dagen per week contact met anderen, begeleiding en ontspanning. Daardoor kunt u mogelijk langer zelfstandig thuis blijven wonen. De activiteiten op zorgboerderij Panovenhuuske zijn gericht op het leven en werken met de seizoenen. Dagelijks wordt de maaltijd gekookt en wie wil helpt mee aan de voorbereiding. Er zijn ook buitenactiviteiten zoals groenten zaaien en schoffelen in de moestuin. Maar ook wandelen door de bloementuin of gewoon buiten zitten en genieten van de dieren en de natuur is mogelijk.

Waar is het te krijgen?
Dagverzorging op de zorgboerderij is te krijgen bij Panovenhuuske en bedoeld voor mensen uit Winterswijk - Meddo en omliggende dorpen.

Wat zijn de kosten?
Aan dagverzorging zijn geen kosten verbonden.

Hoe aanvragen?
Voor dagverzorging bij zorgboerderij Panovenhuuske kunt u contact opnemen met Angela Elsinghorst via telefoonnummer 06 – 22 18 15 70.

Ook kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 0900 – 88 56 (24 uur per dag, 7 dagen per week) of via het reactieformulier op onze contact pagina.

Zorgboerderij PanovenhuuskeZorgboerderij Panovenhuuske
Zorgboerderij WinterswijkZorgboerderij Meddo