A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Gemak aan huis. Plezier thuis.

Afbeelding: Achterhoek Connect

Achterhoek Connect

Internet heeft voor veel mensen de wereld een stukje dichterbij gebracht. Maar de wereld is groot en vindt je weg nog maar eens in de overvloed van informatie. Voor mensen die gewoon willen weten wat er in hun eigen buurt te vinden is om het leven gemakkelijker en leuker te maken is er nu www.achterhoekconnect.nl.
Informatie en diensten op het gebied van gemak, welzijn, wonen en zorg in uw buurt staat daar bij elkaar. Heel overzichtelijk en toegankelijk.

Wat maakt Achterhoek Connect bijzonder?
De website is zo gemaakt dat u met een klik of een tik op een plaatje bij de informatie komt die u interessant vindt: bijvoorbeeld of er iets leuks te doen is in uw buurt. Of u kunt diensten aan huis bestellen, zoals de kapper, een bibliotheekboek of een klusjesman. U kunt zelfs meteen iemand spreken én zien via beeldbellen. Zo zijn we u graag van dienst. 
En voor de liefhebbers staan er ook nog allerlei spelletjes op.
  
Achterhoek Connect groeit
Met een aantal pioniers is Achterhoek Connect in de gemeenten Berkelland en Bronckhorst begonnen. Het aantal diensten en het verspreidingsgebied zal zich steeds meer uitbreiden, zodat uiteindelijk iedereen die in de Achterhoek woont de informatie en organisaties uit zijn buurt zal kunnen vinden op Achterhoek Connect.

Ook met uw bedrijf, organisatie of initiatief op Achterhoek Connect?
Dat kan! Kijkt u eens op www.achterhoekconnect.nl en bedenk wat u in uw buurt kan bijdragen aan een prettig leefklimaat door gemak en service aan huis te bieden. Mail uw idee en uw naam, organisatie en telefoonnummer naar: achterhoekconnect@gmail.com en er wordt contact met u opgenomen.
 

Achterhoek Connect is van en voor iedereen in de Achterhoek en heeft als doel mensen onderling en met allerlei plaatselijke initiatieven, organisaties en bedrijven in contact te brengen, in hun eigen buurt. Samen werken we zo aan een ‘leefbare Achterhoek’, nu en in de toekomst.
Achterhoek Connect is ontstaan uit een initiatief van Sensire waarbij steeds meer deelnemers aanhaken. Samen maken zij Achterhoek Connect tot een regionale ontmoetingsplaats die contact, gemak, welzijn, entertainment, wonen en zorg bij u thuis brengt. Op een gemakkelijke, overzichtelijke en toegankelijke manier.