A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg bij u thuis

thuiszorg Achterhoek

Zorg van Sensire bij u thuis

Sensire ondersteunt u in uw eigen, vertrouwde omgeving als dat nodig is. Wij helpen u gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg. Daardoor kunt u uw leven blijven leiden zoals u dat gewend bent. Sensire vindt het belangrijk om u te helpen voor uzelf te zorgen, met hulp van uw familie, buren of vrijwilligers. Wij werken hiervoor nauw samen met andere zorgverleners waarmee u te maken heeft, zoals uw huisarts, uw specialist in het ziekenhuis, maar ook uw mantelzorger. 

Sensire biedt verschillende diensten, waarmee wij u thuis kunnen ondersteunen: thuiszorg, zorg op afstand, gespecialiseerde diensten en thuisbegeleiding. Hieronder leest u wat die diensten voor u kunnen betekenen. 

Thuiszorg

Onze wijkteams leveren u zorgmomenten verspreid over 24 uur bij alledaagse bezigheden die u niet meer goed zelf kunt doen. Denk aan hulp bij het opstaan en naar bed gaan, of uw steunkousen aantrekken. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijngebruik, wondverzorging, het verwisselen van een katheter of het geven van injecties.

Wij bieden u ook gespecialiseerde thuiszorg waarvoor u normaal gesproken naar het ziekenhuis moet. En u kunt thuiszorg ontvangen ná uw ziekenhuisopname, bijvoorbeeld als u een infuus nodig heeft.

 

Klik hier voor meer informatie over wijkzorg/ thuiszorg van Sensire.

Algemene informatie over bijvoorbeeld kosten, indicatie, privacy en klachten vindt u op deze pagina met algemene informatie.
Informatie over de kwaliteit van Sensire wijkzorg vindt u hier


Wat vinden de klanten van de zorg van Sensire? Dat kunt u lezen in onze rapportage.

Zorg op afstand

Sensire kan u ondersteunen op afstand, bijvoorbeeld met beeldzorg via een iPad, met personenalarmering via een alarmknop die u draagt of met videomonitoring waarbij wij een oogje in het zeil kunnen houden via uw televisie. Ook kunnen wij op afstand regelen dat u op tijd de juiste medicijnen inneemt. 

Klik hier voor alle mogelijkheden van zorg op afstand bij Sensire.

Gespecialiseerde diensten

Sensire kan u gespecialiseerde ondersteuning bieden wanneer u dat nodig heeft. Wij hebben medewerkers die gespecialiseerd zijn in de zorg die u nodig heeft. Hieronder vindt u een overzicht van al onze gespecialiseerde diensten. Klik op de dienst voor meer informatie

Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding is er voor u als u tijdelijk steun nodig heeft vanwege psychische, relationele of financiële problemen. Ook bij opvoedingsproblemen, huiselijk geweld en verslaving kan de thuisbegeleider u bijstaan. U krijgt praktische ondersteuning bij het organiseren van uw huishouding en administratie. Of door samen op te ruimen en er voor te zorgen dat de kinderen met een boterham naar school gaan. Hierdoor keren rust en regelmaat in uw leven terug. 

Voor meer informatie over thuisbegeleiding, klik hier

Extramuraal wonen

U kunt in de gemeente Doetinchem ook zelfstandig wonen met zorg. Hier woont u gewoon zelfstandig en mocht u uiteindelijk zorg nodig hebben, dan  ontvangt u deze zorg gewoon van een wijkteam van Sensire. Dit kan op de locaties: