A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Samen en persoonlijk

Afbeelding: thuiszorg_2

Over ons

Bewogen Bewegen bij Sensire
Sinds 2009 werkt Sensire vanuit de organisatievisie Bewogen Bewegen. Daarmee kiezen we nadrukkelijk voor de relatie tussen de klant en de medewerker. Iedereen bij Sensire bouwt mee aan die relatie. Van de verpleegkundige in de wijk tot de ICT-specialist bij zorg op afstand, van de relatiemanager gemeentes tot de klusjesman in het woonzorgcentrum. We werken met kleine, slagvaardige teams die dicht bij onze klanten staan. Onze medewerkers kennen de mensen en weten wat er speelt in de wijk.
Meer lezen over onze organisatievisie? Klik dan hier...

Ons Verhaal
Dit is het verhaal van Sensire. Of eigenlijk: het verhaal van de mensen die Sensire maken. Van Esther, die als wijkverpleegkundige dagelijks haar rondje door het dorp fietst. Van Robert, verzorgende in een verpleeghuis van Sensire. Van Monique, die al jaren in de thuiszorg werkt. Van maatschappelijk werker Johan, van jeugdverpleegkundige Ellen, van longverpleegkundige Henriëtte en van verzorgende Kim. Dit is het verhaal van al die medewerkers van Sensire die zich dagelijks inzetten om hun klanten op een goede, prettige, persoonlijke manier bij te staan. Hoe ze dat doen? Ze gaan met plezier aan de slag, vol aandacht voor hun klanten. Ze beheersen hun vak en halen voldoening uit het vertrouwen dat de klant hun daarom schenkt. Elke dag weer.

“Dagelijks kom ik bij verschillende mensen thuis. De één heeft natuurlijk meer zorg en aandacht nodig dan de ander. Daarom werk ik ook niet volgens een strak schema. Ik wil kunnen uitleggen waarom ik er ben, even kort de dag doornemen, vragen of er nog andere zorg nodig is. Voor de mevrouw die kortgeleden haar echtgenoot heeft verloren, trek ik extra tijd uit. Ik ga dan niet op de klok zitten kijken. Het gevoel dat je elkaar van mens tot mens benadert, daar haal ik in mijn werk veel voldoening uit.”
Esther (43), wijkverpleegkundige bij Sensire  

Leest u hier de verhalen van onze medewerkers en leer ons kennen
"Ik voeg mij naar de bijzonderheden van een gezin, Suzanne (kraamverzorgende)"
"Al hebben we het over gezondheidstaken, het is net of ik even op de koffie ben, Henriëtte (53), longverpleegkundige"
"Elke klant heeft zo zijn wensen. Ik probeer daarin mee te gaan, open te staan voor de sfeer in huis, Monique (verpleegkundige)"
"We spreken dezelfde taal, Johan (maatschappelijk werker)"
"Een prettig idee dat we er met elkaar voor iedereen kunnen zijn, Ellen (jeugdverpleegkundige)"
"Bij Sensire kwam ik in een warm nest terecht, met fijne klanten en leuke collega's, Kim (verzorgende)"

 


Wie zijn wij?

Al meer dan zestig jaar is Sensire in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg
en welzijn. Van thuiszorg tot wonen met zorg, van maatschappelijk werk tot thuisbegeleiding en van jeugdgezondheidszorg tot zorg op afstand: Sensire is
overal in thuis. Wij onderscheiden ons met gespecialiseerde zorg thuis, bijvoorbeeld bij een chronische aandoening of ernstige ziekte. Daarbij maken we onder meer gebruik van vernieuwende technieken. Samen voelen we ons verantwoordelijk
voor een gezonde, goede en leuke organisatie waarin we onze klanten en elkaar met plezier ondersteunen.

Waar hechten wij waarde aan?
Wij zijn er voor jong en oud, altijd dichtbij, wij koesteren het eigene, willen maatschappelijke meerwaarde leveren, inspirerend werk bieden en we zijn uit de Achterhoek. Links op deze pagina kunt u meer lezen over onze waarden.


Bent u geïnteresseerd in onze jaarverantwoording? Stuurt u dan een e-mail naar bestuurssecretariaat@sensire.nl  met dit verzoek en u ontvangt een ingebonden versie. Of opent u hier een pdf-bestand van de jaarverantwoording.

Ervaring van anderen
Wilt u weten wat de ervaringen en meningen zijn van onze klanten en medewerkers?
Kijk dan hier.