A-  A+
Ik wil persoonlijk advies Stel hier jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd

Thuiszorgwinkel

Thuiszorgwinkels

Heb je jonge kinderen of ben je in verwachting? Dan moet je zeker eens langskomen in de thuiszorgwinkel, bijvoorbeeld om het kraampakket aan te schaffen. Ook vind je er borstkolven, voedingsbh’s, plasverwekkers en artikelen die jouw huis kindvriendelijk maken.

De medewerkers van de thuiszorgwinkel adviseren jou graag over onze producten. Ook zoeken zij voor je uit of je in aanmerking komt voor vergoedingen (Wmo en ziekekostenverzekering). Wil je weten wat Sensire nog meer voor jou kan betekenen? De medewerkers van de thuiszorgwinkel kunnen je alles vertellen over onze zorg en diensten.

De thuiszorgwinkels van Sensire zijn gevestigd in Doetinchem, Zutphen en Winterswijk.

Praktische informatie

Waar?
Onze thuiszorgwinkels en loketten vindt je in verschillende plaatsen in Oost-Gelderland. Kijk hier voor de adressen en de openingstijden.

Contact
Onze medewerkers in de thuiszorgwinkels geven je graag gratis informatie en advies. Voor informatie over onze thuiszorgwinkels zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 088 - 10 20 100 (lokaal tarief). Ook als je dringend een artikel nodig hebt buiten de openingstijden van de winkel.

Korting
Bij aankoop van een hulpmiddel in de thuiszorgwinkel krijgen leden van Kruiswerk Achterhoek10% korting op de aankoopprijs. Daarnaast lenen leden van Kruiswerk tot 26 weken gratis loophulpmiddelen, zoals krukken, een looprek en rollator.