A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Uw leven. Uw voeding. Uw diëtist.

Afbeelding: Header

Dieet en voeding

Iedere dag is er eten. Eten is onderdeel van ons leven en onze cultuur. Het is verbonden aan gezelligheid en smaak. En niet te vergeten, het is broodnodig om gezond te blijven en je lekker te voelen.

Eigenlijk wilt u niet hoeven nadenken over uw eten. Maar soms is dat wel nodig, bijvoorbeeld wanneer u ziek wordt of het gewicht verandert. De diëtist is dan de aangewezen persoon om u op weg te helpen en te begeleiden bij de nodige aanpassingen in uw voeding.

Waar staan wij voor?
De diëtisten van Sensire zijn ervan overtuigd dat u zich met goede voeding beter en gezonder voelt. En dat alleen u zelf de keuze voor goede voeding kunt maken. Afgestemd op uw situatie en uw mogelijkheden. Wij willen u daar graag bij helpen. Met advies en ondersteuning op maat over dieet en voeding. Niet met een opgeheven vinger, maar met steun in de rug. Dichtbij, persoonlijk en deskundig.
We hebben een passie voor mensen en voor ons vak. We delen onze kennis en ervaring met elkaar en met andere zorgverleners. We kunnen u daarom ondersteunen met de meest recente inzichten.

Contact
Voor het maken van een afspraak, kunt u bellen met het nummer 0900-3438435 (elke werkdag tussen 9.00-17.00 uur). Bekijk ook onze facebookpagina en maak kans op een gratis voedingsanalyse.


U kunt meer informatie vinden via onderstaande links:

 

"Voeding is mijn medicijn"

Petra IJzereef had een hoge bloeddruk en overgewicht. Door de begeleiding van diëtist Renske Diepenbroek - Apenhorst is haar bloeddruk weer in orde en heeft ze nu een gezond gewicht. Ook zit ze beter in haar vel en heeft ze minder overgangsklachten.

“Eigenlijk deed ik niet eens zoveel verkeerd”, vertelt Petra. “Met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks eten en allerlei kleine, praktische tips van Renske ben ik 12 kilo afgevallen en is mijn bloeddruk weer normaal. Ik ben inmiddels gestopt met mijn bloeddrukmedicatie en voel me stukken beter. Voeding is mijn medicijn!”

Drop
“Drop was mijn grote zonde”, lacht Petra. ”Hoewel ik van Renske best af en toe drop mag eten, heb ik dat toch niet meer gedaan. Door haar positieve aanpak en haar goede begeleiding heeft ze me geleidelijk aan zelf laten denken en me geleerd om de goede keuzes te maken. Mijn zelfvertrouwen is daardoor flink gegroeid en ik weet nu: een gezonde voeding hoeft écht niet moeilijk te zijn.”

Begeleid door collega Renske Diepenbroek - Apenhorst, diëtist regio Varsseveld