A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Wonen bij Sensire

Afbeelding: 150121 website banner

Onze huizen en appartementen zijn allemaal te vinden in de Achterhoek. U kunt hier genieten van de rust en de natuur, maar ook alles wat de Achterhoek te bieden heeft, zoals gezelligheid, betrokkenheid en een actief verenigingsleven.

Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz.nl

Gemeente Berkelland

Gemeente Bronckhorst

Daarnaast kunt u in de gemeente Bronckhorst ook zelfstandig wonen met zorg. Hier woont u gewoon zelfstandig en mocht u uiteindelijk zorg nodig hebben, dan ontvangt u deze zorg gewoon van een wijkteam van Sensire. Dit kan op de locatie:

Gemeente Doetinchem

Daarnaast kunt u in de gemeente Doetinchem ook zelfstandig wonen met zorg. Hier woont u gewoon zelfstandig en mocht u uiteindelijk zorg nodig hebben, dan  ontvangt u deze zorg gewoon van een wijkteam van Sensire. Dit kan op de locaties:

Gemeente Montferland

U kunt in de gemeente Montferland zelfstandig wonen met zorg. Hier woont u gewoon zelfstandig en mocht u uiteindelijk zorg nodig hebben, dan ontvangt u deze zorg gewoon van een wijkteam van Sensire. Dit kan op de locatie:

 

Gemeente Oude IJsselstreek

U kunt in de gemeente Oude IJsselstreek zelfstandig wonen met zorg. Hier woont u gewoon zelfstandig en mocht u uiteindelijk zorg nodig hebben, dan ontvangt u deze zorg gewoon van een wijkteam van Sensire. Dit kan op de locatie:

 

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 0900 - 88 56 of klikt u hier op contact.