A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Sensire het Weerdje

wonen met zorg, woonzorgcentrum, bejaardenhuis, bejaardentehuis, verzorgingshuis, weerdje

Het Weerdje

Op loopafstand van de gezellige binnenstad van Doetinchem, vindt u Sensire Het Weerdje. In de binnenstad vindt u veel winkels, en twee keer per week kunt u de markt op het plein bij het gemeentehuis bezoeken. Er is een bushalte op loopafstand en ook het treinstation is niet ver weg. Het gebouw heeft tien woonlagen. Vanuit de hogere verdiepingen heeft u een schitterend uitzicht over de Oude IJssel, de stad en de omgeving.

Het Weerdje heeft een mooi restaurant waar u uw familie en ander bezoek kunt ontvangen. In het gebouw is een enthousiaste groep vrijwilligers actief. Zij maken bijvoorbeeld een wandeling met u, lezen samen de krant, doen een spelletje of organiseren een workshop.

Wilt u een online kijkje nemen bij Sensire wonen met zorg? Dat kan! Kijkt u dan op Woonz.

Bezoekadres:
Sensire Het Weerdje
Weerdjeshof 1
7006 BG Doetinchem

Contact
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor informatie en advies of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 0900 - 88 56 of kijk hier voor de andere contactmogelijkheden.

Toekomst
Het Weerdje kampt al langere tijd met leegstand. In 2016 hebben bewoners, familieleden en woningcorporatie Habion zich samen gebogen over de toekomst van het gebouw. Daaruit kwamen veel ideeën naar voren, bijvoorbeeld voor grotere woningen, meer activiteiten en een betere uitstraling aan de buitenkant. Bij de doorberekening van Habion bleek dat het financieel niet haalbaar is om de bewonerswensen in het huidige gebouw een plek te geven. Daarom onderzoeken Habion en Sensire de eerste helft van 2017 de mogelijkheden voor nieuwbouw op dezelfde plek. U leest hier meer over in dit nieuwsbericht.

 

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSensire Het Weerdje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering