Maak (opnieuw) kennis met Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg
Maak (opnieuw) kennis met Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg

Maak (opnieuw) kennis met Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg

23 september 2020

Vanuit de visie van Sensire: ‘Leven zoals u wilt’, maakt Sensire deel uit van de beweging Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg. Deze beweging gaat uit van relaties, in plaats van regels. De regie, over het leven en de zorg dat daarbij past, ligt bij bewoners en hun naasten. Ze wonen op een van onze locaties, maar het is echt hun thuis. Een thuis waarin zij zelf bepalen hoe zij willen leven, zoals zij dat gewend zijn, in een netwerk waar zij nog steeds deel van uitmaken. Met hun eigen wensen en gewoonten, in ongewone omstandigheden. Om dit mogelijk te maken gaan (en blijven) zorgprofessionals en bewoners en hun naasten continu met elkaar in gesprek om te praten over ‘Hoe zorgen we voor de beste kwaliteit van leven, naast de beste kwaliteit van zorg?

Op deze website staan allerlei verhalen, zowel in tekst als in film over hoe we de belofte aan onze klanten: ‘Leven zoals u wilt’ waarmaken, waarin de zorg radicaal anders wordt vormgegeven. Ook in deze, roerige tijd. Bekijk bijvoorbeeld de film ‘De Heikanteling’ of de film ‘Leven zoals u wilt in coronatijd’

De Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg Inspiratieweek

Maak in de Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg (RVV) inspiratieweek (vernieuwd) kennis met deze beweging. Bijvoorbeeld met de sessie ‘Alles dat je wilt weten over Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg’ en krijg antwoord op vragen zoals:

Wat is nu precies het 'radicale' in deze beweging? Hoe ziet de verpleeghuiszorg eruit, waar alle betrokkenen in deze beweging zich actief voor inzetten? Wat betekent het motto binnen de beweging: van regels naar relaties? En hoe gebeurt dit? Wat zien we veranderen? En welke vraagstukken en dilemma's komen we tegen? En zo zullen er nog tal van andere vragen te stellen zijn!

Iedere sessie eindigt met ruimte voor vragen en een open gesprek.

RVV LateNight Show

Of kijk live mee met RVV LateNight Show, een live uitzending na iedere werkdag met een soort samenvatting van alle thema’s en dilemma’s die op een dag in de RVV inspiratieweek voorbij zijn gekomen. Een mooie manier om op een laagdrempelige manier (vernieuwd) kennis te maken met radicale vernieuwing. Kunt u niet live meekijken? Dan kunt u op een ander tijdstip de uitzending rustig terugkijken.

Schrijf u snel in!

Bekijk het hele programma op www.rvvinspiratieweek.nl en schrijf u op een gewenst moment voor een gewenste online sessie in. Let op! Doe dit wel snel, iedere sessie heeft een maximum aantal deelnemers aan de online sessie. Kunt u niet op een gewenste sessie? De sessies zijn op een later moment terug te bekijken. Voor de RVV LateNight Show hoeft u zich niet speciaal aan te melden.

Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder reageren.