PUUR van jou
PUUR van jou

PUUR van jou

Wij bieden u graag, samen met uw naasten, een fijne plek om te wonen. U leeft uw eigen leven. Uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk kunt doen wat u belangrijk en prettig vindt. Hier hoort een passend bewonersdossier bij: PUUR. Het is het dossier van u. Wij werken in dit dossier samen met u en uw naasten.

Klik hier om u aan te melden voor PUUR

Waarom hebben wij gekozen voor PUUR?

De dagelijkse dingen van thuis doen. Dat doet u graag en vinden wij erg belangrijk. Het nieuwe dossier helpt ons om u ├ęcht goed te leren kennen. Zo begint het dossier met uw gewoonten in het dagelijks leven. Uw levensgeschiedenis is door u of uw naasten in te voeren. Niet alleen kunnen wij daar in uw dagelijkse leven en tijdens de zorg op inspelen, belangrijker is dat wij zo goed met u kunnen samenwerken en u zelf de beslissing kunt nemen hoe u wilt leven. Natuurlijk hebt u altijd toegang, kunt u rapporteren en houden we samen uw agenda bij. Het dossier is PUUR van u.

Praktische informatie

Wilt u meer informatie over PUUR? Dan kunt u een informatiebijeenkomst bezoeken. Ook kunt u altijd terecht bij uw contactverzorgende.

Om u aan te melden voor PUUR. Klik hier.