A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Maak een afspraak
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkels

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de thuiszorgwinkels van Sensire in de regio. Onze thuiszorgwinkels zijn door de jaren heen uitgegroeid tot speciaalzaken waar deskundige medewerkers u graag informeren en adviseren. U kunt er terecht voor het lenen en huren van hulpmiddelen, maar u kunt er ook gezondheidsartikelen en leuke cadeautjes kopen.

In een thuiszorgwinkel van Sensire vindt u allerlei handige hulpmiddelen en verpleegartikelen. Hulpmiddelen die het leven met een ziekte of beperking makkelijker maken. Denk aan rolstoelen, rollators, ondersteken, relaxfauteuils, bedklossen, aangepast bestek en sprekende horloges. U kunt de artikelen uit de thuiszorgwinkel kopen, maar vaak ook huren of lenen.

De thuiszorgwinkels van Sensire zijn gevestigd in Doetinchem, Zutphen en Winterswijk.

Een groot deel van onze artikelen die u kunt kopen, kunt u eerst uitgebreid uitproberen in ons Servicehuis in Vorden. Daar worden ook regelmatig demonstraties van produkten gegeven.

Wilt u weten wat Sensire nog meer voor u kan betekenen? De medewerkers van de thuiszorgwinkel kunnen u alles vertellen over onze zorg en diensten. Van verpleging tot maatschappelijk werk en van personenalarmering tot maaltijdvoorziening.

Klikt u hier voor informatie over uitleen hulpmiddelen en het online reserveren of bestellen ervan.

Praktische informatie

Waar?
Onze thuiszorgwinkels en loketten vindt u in verschillende plaatsen in Oost-Gelderland. Kijkt u hier voor de adressen en de openingstijden.

Korting
Bij aankoop van een hulpmiddel krijgen leden van Kruiswerk Achterhoek 10% korting op de aankoopprijs.

Contact
Onze medewerkers in de thuiszorgwinkels geven u graag gratis informatie en advies. Voor informatie over onze thuiszorgwinkels zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 088 - 10 20 100 (lokaal tarief). Ook als u dringend een artikel nodig heeft buiten de openingstijden van de thuiszorgwinkel.

Ervaring van anderen
Wilt u weten wat de ervaringen en meningen zijn van onze klanten en medewerkers?
Kijk dan hier.