Hier vindt u alle informatie rondom Corona klik hier

Videobijeenkomst

Op donderdag 7 mei om 15:00 uur organiseren we een extra Corona update per live videobijeenkomst. 


In de videobijeenkomst gaan we dieper in op het thema minuren en vakantie. De afgelopen weken is er met enige regelmaat (kort) op dit thema in gegaan. Tegelijkertijd blijft het een onderwerp dat uiteraard vragen oproept.

Niet alle vragen konden of kunnen we in een videobijeenkomst beantwoorden. Gaat het om persoonlijke vragen of zorgen, dan kunnen die beter besproken worden in je eigen team en met je teamregisseur. De afgelopen dagen hebben we de niet-beantwoorde vragen rondom minuren kritisch bekeken en op basis daarvan een toelichting geven en waar het kan vragen beantwoorden.

Heb je vragen of opmerkingen rondom het thema uren en vakantie, die niet in het eigen team beantwoord (kunnen) worden? mail ze dan vooraf naar communicatie@sensire.nl. Uiteraard kun je ook vragen stellen in de chat tijdens de videobijeenkomst.

HANDLEIDING BIJWONEN LIVE VIDEOBIJEENKOMST SENSIRE

In deze handleiding lees je hoe je een live videobijeenkomst kunt bijwonen. Je kunt de live videobijeenkomst thuis, of op een andere plek volgen op je privé-laptop, iPad, desktopcomputer of op je telefoon. Of, als je op het werk bent: bekijk de video via de iPad van je team of op je telefoon. Tijdens deze live videobijeenkomst kun je je vragen stellen (door ze in te typen) en zullen deze live worden beantwoord.

LET OP:

 • Je kunt alleen BUITEN je werkomgeving kijken. Log daarom niet in zoals je dat normaal gesproken doet. Druk deze handleiding eventueel af.
 • Heb je problemen met de verbinding (valt het beeld of geluid af en toe weg)? Je kunt de videobijeenkomst na afloop direct terugkijken.
 • Voorkom dat je met te veel collega’s met verschillende apparaten kijkt vanaf hetzelfde Wifi-kanaal. Dit geldt vooral voor grotere locaties met minder goede Wifi. Kijk waar mogelijk thuis of via 4G.

⇨ VOLG DE VOLGENDE STAPPEN OM DE LIVE VIDEO TE BEKIJKEN:

→ZIT JE NU IN JE WERKOMGEVING?

 • Heb je ingelogd zoals je dat normaal gesproken doet?
 • Verlaat de Citrix werkomgeving: (meld je af/log uit).
 • Ga nu naar internet via Google Chrome of Safari op je computer, telefoon of tablet.
 • Typ in de balk (of kopieer en plak) het volgende webadres: www.sensire.nl/videobijeenkomst

→ZIT JE AL BUITEN JE WERKOMGEVING?

 • Zit je op het internet via Safari of Google Chrome?
 • Typ in de balk (of kopieer en plak) het webadres www.sensire.nl/videobijeenkomst
 • Op deze webpagina (waar je je nu bevindt) komt enige tijd van tevoren een link te staan. Klik op die link om deel te nemen aan de videobijeenkomst.
 • Je komt op een pagina waarop je je moet registreren. Vul je naam en e-mailadres in (hier wordt niks mee gedaan, je gegevens zijn veilig).
 • Je komt op een pagina met een grote groene knop. Klik op deze grote groene knop om om 15:00 uur de live videobijeenkomst bij te wonen. 

LET OP:
Blijf niet op deze pagina hangen, klik meteen op de grote groene knop. Als je dat niet doet en je ververst deze pagina, krijg je de melding dat je al geregistreerd bent. Je kunt dan alleen nog de live video zien via de link in je mail (het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd om de live videobijeenkomst te kunnen volgen).

GOED OM TE WETEN:
Tijdens de live videobijeenkomst kun je je vragen stellen door ze in te typen. Deze zullen live tijdens de videobijeenkomst worden beantwoord.