Mantelzorg Steunpunt Oude IJsselstreek
Mantelzorg Steunpunt Oude IJsselstreek

Mantelzorg Steunpunt Oude IJsselstreek

Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek verhuist

Sinds 1 januari 2020 heeft Sensire Maatschappelijk werk voor de inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek Steunpunt Mantelzorg uitgevoerd. Per 1 juli aanstaande wordt de Mantelzorgcoördinatie overgedragen aan SociaalWerk Oude IJsselstreek. 

Woont u in de gemeente Oude IJsselstreek en wilt u zich aanmelden voor steun als mantelzorger? Per 1 juli 2022 kunt u zich aanmelden bij SociaalWerk Oude IJsselstreek, klik op de link hieronder om u aan te melden.

Klik hier om u aan te melden

Staat u al geregistreerd bij Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek?

Dan ontvangt u per 1 juli steun vanuit SociaalWerk en dienen uw gegevens bij hen bekend te worden gemaakt als u hier gebruik van wilt blijven maken. Op dit moment staat u geregistreerd bij het Steunpunt Mantelzorg Oude IJsselstreek met een aantal gegevens waar u ons toestemming voor hebt verleend. Wij mogen uw gegevens echter niet automatisch overdragen aan SociaalWerk. U kunt op twee manieren kenbaar maken of u ook in de toekomst op de hoogte wilt blijven van bijvoorbeeld nieuws, uitnodigingen van de mantelzorgdag en cursussen en trainingen voor mantelzorgers.

1. Direct inschrijven bij Mantelzorgcoördinatie van SociaalWerk

Door op onderstaande link te klikken, komt u op de website van Sociaal Werk. Daar kunt u zich (opnieuw) direct registeren.

Klik hier om u direct in te schrijven

of

2. Toestemming voor gegevensoverdracht.

Gaat u akkoord met de overdracht van de bij ons bekende gegevens aan SociaalWerk? Dan kunt u dat ook via mail aan ons kenbaar maken via mantelzorg.oudeijsselstreek@sensire.nl  


Praktische informatie

Sociaal Werk Oude IJsselstreek
Telefoon: 0315 – 745783
info@sociaalwerk-oij.nl
www.sociaalwerk-oij.nl/mantelzorg/
www.sociaalwerk-oij.nl/open-inloop-sociaal-werk/
Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina