Caren Zorgt
Caren Zorgt

Caren Zorgt

Wij bieden u graag, samen met uw naasten, een fijne plek om te wonen. U leeft uw eigen leven. Uitgangspunt is dat u zoveel mogelijk kunt doen wat u belangrijk en prettig vindt. Via het zorgportaal Caren Zorgt kunt u op een veilige manier inzage krijgen in uw eigen zorgdossier.

Over CarenZorgt

Via het zorgportaal CarenZorgt kunt u op een veilige manier inzage krijgen in uw eigen zorgdossier. Klik hier om naar het zorgportaal CarenZorgt te gaan. In de bijlage hieronder vind je een uitgebreide handleiding.

Het is mogelijk om uw levensverhaal op te nemen in CarenZorgt. U gebruikt hiervoor de rubriek “Mijn Verhaal”. Een handleiding hiervoor vind u onderaan deze pagina.

Om gebruik te kunnen maken van het zorgportaal Carenzorgt.nl, is het van belang dat u over een actuele versie van uw Internet browser beschikt, zoals Internet Explorer, Safari, Google Chrome of Firefox. 

Meer weten?

Het zorgdossier Caren Zorgt gebruiken wij voor bewoners van de woonzorglocaties in de regio Zutphen /Lochem:  De Lunette (Zutphen), Het Spijk (Eefde), De Borkel (Gorssel) en De Beekdelle (Warnsveld).

Mocht u vragen hebben over CarenZorgt of problemen met uw wachtwoord hebben, dan kunt u van maandag tot en met vrijdag terecht bij onze collega’s van het Advies & Ontmoetingsplein in De Lunette in Zutphen.