Contact

Als grootste zorgorganisatie in oost-Gelderland staat Sensire dag en nacht voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereiken via ons algemene nummer: 0900 8856. Belt u vanuit het buitenland? Stuurt u dan even een mail naar info@sensire.nl.

Voor de pers

Heeft u als journalist of persfotograaf vragen? Of wilt u een interview afnemen? Dan kunt u contact opnemen met één van onze woordvoerders; Arend Pleysier of Stéphanie Brandt-ter Reegen. Acquisitie via deze kanalen wordt niet op prijs gesteld.

Arend Pleysier

woordvoerder

MIJNSensire

Heeft u vragen over MIJNSensire? Of wilt u gebruik maken van de oplossingen van MIJNSensire? Vul dan het formulier op onze website in (klik eerst op de onderstaande oranje button). Onze wijkverpleegkundige neemt daarna contact met u op.

Naar MIJNSensire

MIJN Sensire

nvt

Stuur e-mail

Jeugdgezondheidszorg

Sensire heeft alle activiteiten op het gebied van jeugdgezondheidszorg ondergebracht in Yunio. Yunio ondersteunt (aanstaande) ouders in de ontwikkeling van hun kind van baby tot kleuter. Op www.yunio.nl vind je alle informatie.

Naar yunio.nl

Yunio jeugdgezondheidszorg

nvt

Wilt u informatie over wijkzorg of wilt u in contact komen met uw wijkverpleegkundige of wijkteam? Klik dan op onze webpagina Sensire bij u thuis. Heeft u belangstelling voor onze woonzorgcentra of wilt u in contact komen met onze woonzorgadviseurs? Dan kunt u terecht op onze webpagina wonen bij Sensire

Voor de locaties De Lunette, De Beekdelle, De Borkel en Het Spijk geven de medewerkers van het Advies en Ontmoetingsplein in Zutphen u graag de informatie die u nodig hebt. Ook kunnen zij u alles vertellen over indicaties, wachttijden en de verschillen tussen locaties. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0575-594446 om uw vragen te stellen of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U kunt uw vragen ook per mail (info@sensire.nl) stellen.

Wat Sensire verder doet

NAAST-ZCN

Op 1 augustus 2022, zijn Zorgcentrale Noord (ZCN) met locaties in Beilen en Veldhoven en NAAST in Varsseveld samen verdergegaan, voorlopig onder de naam NAAST-ZCN. Met de fusie bundelen beide zorgcentrales hun krachten in de markt van zorg op afstand. ZCN en NAAST, die tot vandaag nog onderdeel waren van respectievelijk zorgconcerns Espria en Sensire, werken als één digitaal zorgbedrijf toe naar een nog steviger medisch service centrum.