Hier vindt u alle informatie rondom Corona klik hier
MIJNoogzorg
MIJN Oogzorg

Fijn en comfortabel thuis wonen, zoals u dat wilt. Daar hoort ook bij dat u zo min mogelijk afhankelijk bent van anderen, bijvoorbeeld bij het oogdruppelen. Vaak komt hiervoor een aantal keer per dag een zorgprofessional bij u thuis, terwijl u dit eenvoudig zelf kunt doen waar en wanneer u wilt. Dat is MIJNoogzorg. Met MIJNoogzorg druppelt u op een eenvoudige en veilige manier zelf uw ogen. Er zijn verschillende oplossingen, afhankelijk van het type oogmedicatie dat u gebruikt. 

Moet u regelmatig uw ogen druppelen? Bijvoorbeeld omdat u lenzen draagt, oogklachten heeft of geopereerd bent aan uw ogen? Met MIJNoogzorg ontvangt u een handige oogdruppelbril. In de bril zitten gaten, waarop alle gangbare flesjes en pompjes met oogdruppels passen.

De Eyot of Eyot Minim

Gaat u gebruik maken van pipetten in plaats van een flesje met oogdruppels? Dan is de druppelbril niet geschikt. Gebruikt u in dat geval de Eyot of Eyot minim.

“Mijn vader is geopereerd aan staar. Rond de operatie moest hij zijn ogen druppelen. Hij laat zich niet graag helpen, maar hij had moeite om het zelf te doen. Hij morste druppels op de bank en werd geïrriteerd door al het “gepiel” – zo noemde hij het. Toen ik zijn ogen druppelde, kreeg ik op mijn kop. Volgens mij vond hij het gewoon niet fijn om met zijn hoofd achterover te moeten wachten. De wijkverpleegkundige bracht de volgende dag de oogdruppelbril mee. Het is een simpele oplossing, maar wat een uitkomst!”

MIJNSensire

MIJNoogzorg is onderdeel van MIJNSensire. MIJNSensire staat voor slimme, digitale zorgoplossingen die uw leven prettiger en veiliger maken. Zoals MIJNbeeldzorg, MIJNalarm en MIJNnachtwacht. De oplossingen van MIJNSensire helpen u te blijven leven zoals u dat gewend bent.

Praktische informatie

MIJNoogzorg werkt met de oogdruppelbril en Eyot, verkrijgbaar bij de thuiszorgwinkel. Meer weten? Vraag uw wijkverpleegkundige om meer informatie. De wijkverpleegkundige kan de bril ook voor u meenemen, zodat u deze vrijblijvend een keer kunt uitproberen.

Daarom MIJNoogzorg

Eenvoudig
Veilig gevoel