Mijn Sensire
MIJN Sensire

Fijn en comfortabel thuis wonen, zoals u dat wilt. Ook als u ouder wordt en niet alles meer even makkelijk gaat. Dat is waar MIJNSensire voor staat. MIJNSensire biedt slimme, vaak digitale zorgoplossingen die uw leven prettiger en veiliger maken. Zodat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. 

MIJNSensire als aanvulling

Dankzij MIJNSensire hoeft er minder vaak iemand bij u langs te komen voor zorg. Maar als dat nodig is, krijgt u die zorg natuurlijk gewoon. Vaak is het zo dat de oplossingen van MIJNSensire en de zorg aan huis elkaar juist aanvullen en versterken. Uw zorgprofessional helpt u dan bijvoorbeeld met uw steunkousen, maar u neemt uw medicijnen via MIJNmedicatiehulp.

Uw zorgprofessional legt u aan het begin uit hoe de oplossing van MIJNSensire werkt. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen. Zo kunt u de oplossingen van MIJNSensire met een gerust gevoel gebruiken.

Onderdeel van Sensire
MIJNSensire is onderdeel van Sensire. Sensire draagt er op allerlei manieren aan bij dat u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. Al onze zorg en ondersteuning is daarop gericht. En dit geldt ook voor de oplossingen van MIJNSensire.

Nog steeds persoonlijke zorg

Met MIJNSensire is de zorg nog steeds warm en persoonlijk. Uw zorgprofessionals nemen – bij u thuis of op afstand – altijd de tijd voor u. MIJNSensire maakt het mogelijk om de zorg daarbij zo handig mogelijk in te richten.

En dat moet ook. Want steeds meer mensen hebben zorg nodig, terwijl er juist minder zorgprofessionals zijn. Ook zijn er minder mantelzorgers. Dankzij digitale oplossingen, zoals die van MIJNSensire, kunnen mensen toch de zorg blijven krijgen die ze nodig hebben. 

MIJNSensire bestaat uit zeven vernieuwende zorgoplossingen. Wat uw situatie ook is, er is altijd een passende oplossing voor u: 

Nieuwe oplossingen, betere zorg

Digitale oplossingen dragen veel bij aan de zorg. Daarvan zijn we bij Sensire overtuigd. Ze helpen u te blijven leven zoals u dat gewend bent. Ze zorgen dat u de regie houdt, ook als het om zorg gaat. En ze versterken de zorg, zodat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

We blijven daarom nieuwe oplossingen bedenken binnen MIJNSensire. Daarbij werken we samen met technologiebedrijven, maar ook bijvoorbeeld met gemeenten, ziekenhuizen, huisartsen en verzekeraars. Samen maken we de zorg beter, ieder vanuit zijn eigen rol en achtergrond.

We ontwikkelen de nieuwe oplossingen ook in nauw overleg met onze eigen medewerkers. Zij kennen immers de praktijk het beste. En zij gaan – samen met u – uiteindelijk met de oplossingen aan de slag. Op die manier zorgen we dat onze ideeën ook echt een verschil maken in uw leven. Dat is MIJNSensire. Speciaal voor u.  

Wilt u gebruikmaken van de oplossingen van MIJNSensire? Of wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in en onze wijkverpleegkundige neemt contact met u op.  

Ben jij benieuwd hoe MIJNSensire precies werkt? Dan hebben we handige filmpjes gemaakt die je hierbij helpen. Kijk op het Youtube-kanaal van MIJNSensire