MIJNalarm
MIJN Alarm

Fijn en comfortabel thuis wonen, zoals u dat wilt. Dat betekent ook: met een veilig gevoel in en rond uw huis bewegen. Daar is MIJNalarm voor bedoeld. MIJNalarm is een klein, handig hulpmiddel waarmee u direct hulp inschakelt als er iets aan de hand is.

De planten water geven, een taart bakken, even iets uit de koelkast pakken: in en rond huis bewegen we regelmatig. Gelukkig gaat dit meestal goed. Maar als er iets gebeurt – u struikelt bijvoorbeeld – dan is het belangrijk dat u er niet alleen voor staat. Met MIJNalarm heeft u met één druk op de knop contact met de alarmcentrale.

MIJNalarm is een apparaatje dat u altijd bij zich draagt, bijvoorbeeld aan uw pols of om uw nek. Het is klein en comfortabel om te dragen. 

Ik vond het eerst niet zo nodig, zo’n alarm. Ik heb al een telefoon en die ligt vaak bij me in de buurt. Maar toen ik een keer uitgleed in de badkamer en niet meer overeind kon komen, dacht ik: tja, daar lig ik dan. Die telefoon op tafel, daar had ik niks aan. Dus ik ben overstag gegaan en draag het alarm nu om mijn pols. Het hindert me niet en het is toch wel een heel geruststellend gevoel.”

MIJNSensire

MIJNalarm is onderdeel van MIJNSensire. MIJNSensire staat voor slimme, digitale zorgoplossingen die uw leven prettiger en veiliger maken. Zoals MIJNmedicatiehulp, MIJNbeeldzorg en MIJNnachtwacht. De oplossingen van MIJNSensire helpen u te blijven leven zoals u dat gewend bent.

Praktische informatie

Wilt u gebruikmaken van de oplossingen van MIJNSensire? Of wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in en onze wijkverpleegkundige neemt contact met u op.

Daarom MIJNalarm

Eenvoudig
Veilig gevoel