Brommers kieken
Brommers kieken

Brommers kieken

27 juni 2018

De leden van de oldtimerclub ’t Oale Kreng, bezochten met meer dan 120 oude bromfietsen de bewoners van De Lindenhof. Dat maakte bij de bewoners heel wat los. De verhalen van vroeger over hun vakanties op de brommer, kwamen weer naar boven. Daphne Mensink, projectleider Vernieuwing Verpleeghuiszorg, vertelt hoe de brommerrijders bij De Lindenhof zijn ontvangen. 

Op één van de huiskamers werden de broodjes gesmeerd omdat de brommers langskwamen. “Een gevoel van vroeger, uitstapje broodjes smeren en lekker op het vuistje opeten riep dat bij mij op!” De brommers kwamen voorrijden en genoten tijdens hun tussenstop van een heerlijk ijsje uit een echte ijsco-kar.

Prachtig om te zien hoe mensen van alles genoten, iedereen: 120 brommerrijders, bewoners van de Lindenhof, medewerkers, familieleden, vrijwilligers en de buurtgenoten, de mensen van de overkant zaten allemaal op hun balkon anderen kwamen ook even kijken. Na ruim een half uur reed iedereen weer weg: op naar de volgende tussenstop van de toertocht bij Sensire De Bundeling in Ruurlo.

Klik om het filmpje “Brommers kieken” op TV Gelderland te bekijken.