Geluk = leven zoals u wilt
Geluk = leven zoals u wilt

Geluk = leven zoals u wilt

19 juli 2019

Geluk. Alles wat we hopen, alles wat we dromen, draait om snakken naar geluk. We zijn er allemaal naar opzoek. Maar waar zit het hem in?

Nee, het gaat niet om rijkdom, leeftijd, of ‘het gebeuren’ om ons heen, zoals de film ‘Leven zoals u wilt’ laat zien (kijk onderaan deze pagina om de film te bekijken). Echt geluk zit vanbinnen. In wie we zijn, wat we doen, met wie en wat we meemaken van tijd tot tijd. In waarden, cultuur, omgeving en taal die ons eigen is. Waar we veel waarde aan hechten. En een niet uit te drukken, warm gevoel van krijgen.

Wat maakt ú gelukkig?

Aan onze klanten wordt ook de vraag gesteld: “Waar wordt ú nou gelukkig van?” Want de beste kwaliteit van zorg mag je van een zorgorganisatie verwachten, maar daar gaat het volgens ons niet alleen om. Het gaat vooral om de beste kwaliteit van leven. Ondanks beperkingen, met hulp van onze collega’s. Op basis van eigen wensen, in eigen omgeving en eigen gewoonten. En zijn onze klanten gelukkig? Dan zijn onze collega’s dat ook.

Geluk zit in de kleine dingen

Vaak zijn het dan de kleine dingen die het hem doen. Zo heeft Henry van Dijk, klant Sensire wijkzorg Doetinchem, een passie voor motoren en indianen. Een hersenbloeding maakte jaren geleden een einde aan het zelf rijden. Pauline Teunissen, verzorgende IG bij Sensire Den Ooiman, heeft dezelfde passie en neemt Henry graag mee naar de motorcrossbaan.