Noabers van Dichteren officieel huurder ontmoetingsruimte Waterrijk!
Noabers van Dichteren officieel huurder ontmoetingsruimte Waterrijk!

Noabers van Dichteren officieel huurder ontmoetingsruimte Waterrijk!

02 oktober 2023

Initiatiefrijk en actief. Wonen in Waterrijk is zelfstandig wonen, in een actieve relatie met de bewoners en de omgeving in de Doetinchemse wijk Dichteren. De Noabers van Dichteren nemen veel initiatief en zijn verantwoordelijk om van de ontmoetingsruimte van Waterrijk een bruisende plek te maken. Dit doen ze al jaren. Nu is het tijd om dit te bekrachtigen. Per 1 oktober zijn de Noabers officieel huurders van de ontmoetingsruimte.

Gefeliciteerd, Noabers van Dichteren!

Over de Noabers van Dichteren

De Noabers van Dichteren hebben als doel om vooral de oudere medebewoners van Dichteren diverse activiteiten binnen Waterrijk aan te bieden. De mensen komen door deelname hieraan (denk aan gezamenlijk eten, bezoek aan het zaterdagmiddagcafé en koffieochtenden) achter hun voordeur vandaan, waardoor eenzaamheid wordt teruggedrongen. 

Meer informatie over Waterrijk

De Noabers van Dichteren, WoonzorgNederland en Sensire maken samen Waterrijk tot een bijzondere plek om te wonen:

  • Woonzorg Nederland
    Het complex en de appartementen zijn eigendom van Woonzorg Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van www.woonzorg.nl.
  • De Noabers van Dichteren
    De Noabers zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten en initiatieven die in de ontmoetingsruimte van het Waterrijk worden ontplooid. Voor alle vragen en opmerkingen kunt u terecht bij de voor u bekende Noaber.
  • Wijkzorg van Sensire
    In Waterrijk woont men zelfstandig, met als het nodig is een beetje ondersteuning. Daar kan Sensire bij helpen: Sensire levert in Waterrijk wijkzorg. Voor meer informatie kunt u terecht bij de wijkverpleegkundige of www.sensire.nl.