Ons Zorghuis
Ons Zorghuis

Ons Zorghuis

Sensire vindt het belangrijk dat wij er op de juiste manier voor u kunnen zijn. Met altijd als uitgangspunt dat u zo zelfstandig mogelijk blijft. Een deel van de huidige zorg in het ziekenhuis hoeft niet noodzakelijkerwijs daar plaats te vinden. Dit kan huiselijker, dichtbij u in de wijk: in Ons Zorghuis. Samen zorgen wij ervoor dat u de juiste zorg op de juiste plek ontvangt.

Onze ervaring is dat patiƫnten er positief op reageren en het ervaren als een team om hen heen die, over de muren van het ziekenhuis heen, gezamenlijk de gespecialiseerde zorg leveren. Ze voelen zich ook minder patiƫnt. Deze zorg sluit ook mooi aan bij de eventueel al aanwezige reguliere wijkzorg van Sensire."

~Renie de Groot, gespecialiseerd verpleegkundige

Voordelen voor de bezoekers Ons Zorghuis

  • Persoonlijk contact
  • Huiselijke omgeving
  • Een vertrouwde en ontspannen sfeer
  • Dezelfde deskundigheid als in het ziekenhuis
  • Dichterbij
  • Mocht er meer zorg nodig zijn, dan kan dat ook bij Sensire

Thuis in specifieke zorg

U kunt vertrouwen op onze zorg. In de regio leveren wij al langere tijd - in samenwerking met de ziekenhuizen - kwalitatief, hoogwaardige zorg buiten het ziekenhuis. De zorg die u eerder in het ziekenhuis werd geboden, wordt naast zorg thuis ook in Ons Zorghuis geboden. U kunt hierbij denken aan oncologische zorg (zoals immunotherapie of chemotherapie), aderlaten en toediening van Ferinject (een ijzerinfuus). 

Voel u thuis

U bent op afspraak van harte welkom bij Ons Zorghuis. De koffie of thee staat voor u klaar, onze leestafel is actueel en de stoelen zitten heerlijk. Wij vinden het belangrijk dat u en uw naasten zich thuis voelen. 

Ons Zorghuis van Sensire, Coehoornsingel 3, 7201 AA in Zutphen. Parkeren kan direct na de hoofdingang, daar zijn een paar parkeerplekken voor Ons Zorghuis gereserveerd.