Hier vindt u alle informatie rondom Corona klik hier
Certificaten en keurmerken
Certificaten en keurmerken

Certificaten en keurmerken

De zorgsector kent een aantal certificaten en keurmerken die de professionaliteit en kwaliteit van de zorg bevestigen. Ze bestrijken het gehele werkgebied van Sensire.

Normen voor de zorg

Met het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat heeft Sensire de bevestiging dat ze als zorgorganisatie voldoet aan de kwaliteitseisen die zijn opgesteld voor de zorgsector.

We hebben drie certificaten behaald:

  • Het certificaat voor kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015
  • Het certificaat voor klantveiligheid: NTA 8009:2014
  • Het certificaat voor informatiebeveiliging in de zorg: NEN 7510:2017.

Alle certificaten zijn van toepassing op de klantlijnen thuiszorg, Wonen met Zorg, expertisecentrum, medisch service center, thuisbegeleiding, revalidatie, dagbegeleiding en jeugdgezondheidszorg.

Aanvullende documenten

DE VEILIGHEID VAN ONZE KLANTEN

Sensire probeert voortdurend verbeteringen aan te brengen om de veiligheid van onze klanten nog beter te waarborgen. Daarom bekijken de medewerkers steeds vooraf welke risico’s zich kunnen voordoen, en wordt de zorgverlening daarop afgestemd.

Het is dan ook te danken aan de medewerkers die direct in het contact met onze klanten staan dat Sensire een effectief werkend veiligheidsbeleid en veiligheidssysteem heeft.

In juni 2018 vond de jaarlijkse externe audit plaats, waarmee de driejaarlijkse cyclus volgend jaar opnieuw start.

Op de hoogte blijvenHet Kwaliteitsregister V&V is een digitaal systeem waarin verpleegkundigen en verzorgenden kunnen bijhouden hoe ze met scholing en activiteiten op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in hun vak en hun deskundigheid blijven vergroten.

In december 2018 waren er 85% van de verpleegkundigen en verzorgenden ingeschreven in het kwaliteitsregister. Sensire zorgt voor de inschrijvingen en vergoedt deze. Sensire Wonen met Zorg heeft de volgende afspraken:

  • Alleen verpleegkundigen en verzorgenden worden ingeschreven

Deze webpagina is onderdeel van het Kwaliteitsvenster, waarin Sensire aan de hand van een aantal thema’s verantwoording aflegt over de manier waarop ze de kwaliteit van haar diensten waarborgt.