Hier vindt u alle informatie rondom Corona klik hier
Certificaten en keurmerken
Certificaten en keurmerken

Certificaten en keurmerken

De zorgsector kent een aantal certificaten en keurmerken die de professionaliteit en kwaliteit van de zorg bevestigen. Ze bestrijken het gehele werkgebied van Sensire.

Normen voor de zorg

Sensire laat zich graag extern auditen om ons te laten toetsen door een onafhankelijke geaccrediteerd bureau op het kwaliteitssysteem en de daarbij behorende kwaliteitseisen en waarop we willen/kunnen leren en verbeteren. In 2019 heeft de externe audit op de ISO 9001:2015 opnieuw geleid tot een certificaat wat voor de duur van 3 jaar is afgegeven. Hetzelfde geldt voor de klantveiligheid betreffende de NTA 8009:2014. De uitgevoerde externe audits hebben een constant hoog niveau van kwaliteit laten zien met trotse medewerkers die willen laten zien waar ze voor staan gericht op klanten en op de organisatie.

Naast de kwaliteitsaudit en klantveiligheid hebben we ons laten toetsen op informatiebeveiliging voor de NEN 7510. Met trots kunnen we melden dat we als een van de eerste VVT organisaties in het land in 2019 het certificaat hiertoe hebben behaald. Vanaf de zijde van het onafhankelijke geaccrediteerde bureau de opmerking dat Sensire voorop loopt in de digitalisering van zorg, inclusief beveiliging.

De certificaten zijn van toepassing op alle onderdelen van Sensire (de klantlijnen Zorg Thuis, Wonen met Zorg (woonzorg, behandeling, revalidatie en dagvoorziening), inclusief NAAST (zorg op afstand) en Yunio (jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijk Werk) .

Aanvullende documenten

Op de hoogte blijven

Het Kwaliteitsregister V&V is een digitaal systeem waarin verpleegkundigen en verzorgenden kunnen bijhouden hoe ze met scholing en activiteiten op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in hun vak en hun deskundigheid blijven vergroten. Zij bouwen hiermee een persoonlijk portfolio op.

In december 2019 stonden er 306 verpleegkundigen en verzorgenden ingeschreven in het kwaliteitsregister. Sensire zorgt voor de inschrijvingen en vergoedt deze.

Sensire Wonen met Zorg heeft de de afspraak dat alleen verpleegkundigen en verzorgenden worden ingeschreven.

Deze webpagina is onderdeel van het Kwaliteitsvenster, waarin Sensire aan de hand van een aantal thema’s verantwoording aflegt over de manier waarop ze de kwaliteit van haar diensten waarborgt.