Sensire brengt gespecialiseerde zorg dichtbij met Ons Zorghuis
Sensire brengt gespecialiseerde zorg dichtbij met Ons Zorghuis

Sensire brengt gespecialiseerde zorg dichtbij met Ons Zorghuis

06 maart 2024

Bij Sensire vinden we het heel belangrijk dat we goede zorg geven die past bij wat mensen nodig hebben en willen. We willen dat mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. In Zutphen introduceren wij Ons Zorghuis: een huiselijke omgeving waarin gespecialiseerde zorg buiten het ziekenhuis wordt geboden, dichtbij in de wijk.

In samenwerking met ziekenhuizen biedt Sensire al geruime tijd kwalitatieve zorg aan buiten het ziekenhuis. Ons Zorghuis is voor inwoners van Zutphen en omgeving een verplaatsing van zorg in het ziekenhuis naar een huiselijke omgeving in de wijk en biedt onder andere oncologische zorg, aderlaten en toediening van Ferinject (een ijzerinfuus). Het doel is om de juiste zorg op de juiste plek te leveren.

"Onze ervaring is dat mensen positief reageren op deze vorm van zorg," aldus Renie de Groot, gespecialiseerd verpleegkundige bij Sensire. "Ze ervaren een team om zich heen dat gezamenlijk gespecialiseerde zorg biedt, zelfs buiten de ziekenhuismuren. Hierdoor voelen ze zich minder patiënt en kunnen ze verder herstellen in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Deze vorm van zorg sluit ook mooi aan bij de eventueel al aanwezige reguliere wijkverpleging van Sensire."

Ons Zorghuis biedt tal van voordelen voor bezoekers, waaronder persoonlijk contact, een huiselijke omgeving en dezelfde deskundigheid als in het ziekenhuis. Daarnaast bevindt Ons Zorghuis zich dichterbij, waardoor de zorg nog toegankelijker wordt. Mocht er meer zorg nodig zijn, dan kan men daarvoor ook bij Sensire terecht.

Bij Ons Zorghuis staat het leveren van gespecialiseerde zorg in een huiselijke omgeving centraal. Het team van Sensire zorgt ervoor dat bezoekers zich thuis voelen door persoonlijke aandacht te bieden en een ontspannen sfeer te creëren.

Ons Zorghuis is te vinden in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen. Meer informatie is te vinden op onze website: www.sensire.nl/ons-zorghuis.