Sensire lanceert nieuwe woongemeenschap Grachten Promenade voor ouderen
Sensire lanceert nieuwe woongemeenschap Grachten Promenade voor ouderen

Sensire lanceert nieuwe woongemeenschap Grachten Promenade voor ouderen

30 maart 2023

Op de 3e verdieping van De Lunette in Zutphen start Sensire een nieuwe, kleinschalige woongemeenschap. De Grachten Promenade biedt ouderen de mogelijkheid om hun nieuwe thuis te maken. Samen met familie, naasten en samenwerkers wordt invulling gegeven aan het leven, wonen en zorg.

De Grachten Promenade omvat twaalf studio's en gezamenlijke ruimtes die samen de woongemeenschap vormen. Op dit moment wordt er hard geklust. Vanaf juni gaat de Grachten Promenade een combinatie van zorg en diensten bieden voor ouderen met een 24-uurs ondersteuningsvraag. Mét de voordelen van een eigen studio die gehuurd kan worden van Sensire. Zo blijven de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig en houden zij zelf de regie over hun leven. Als onderdeel van de woongemeenschap kunnen bewoners samen met andere betrokkenen activiteiten ondernemen en invulling geven aan hun leven, wonen en zorg. Hierdoor ontstaat er een fijne woongemeenschap waarbij eenieder kan geven en nemen.

Informatiemiddagen

Wilt u meer weten over de Grachten Promenade? Of wilt u de woongemeenschap eens bekijken? U bent van harte welkom op de informatiemiddag op de Grachten Promenade: 5 april tussen 12:00 - 16:00 uur en op 11 april van 16.00-20.00 uur.

Meer informatie

Onze samenwerkers geven u graag de informatie die u nodig hebt. Zij zijn op maandag, woensdag en donderdag bereikbaar tussen 9.00 - 11.00 uur en 16.30 - 18.30 uur via 088 - 260 69 56. Ook kunt u een e-mail sturen aan grachtenpromenade@sensire.nl. 

De sfeerimpressie en meer informatie vindt u op https://www.sensire.nl/wonen-en-zorg-met-sensire/onze-locaties/de-grachten-promenade/