Eerste bewoners Sensire vanaf 25 januari gevaccineerd
Eerste bewoners Sensire vanaf 25 januari gevaccineerd

Eerste bewoners Sensire vanaf 25 januari gevaccineerd

27 januari 2021

Deze week zijn de eerste groepen bewoners gevaccineerd.

Mevrouw Kemperman woont in Sensire Den Ooiman en ontving afgelopen maandag de eerste vaccinatie.

Mevrouw Kemperman: “Ik keek er heel erg naar uit, zo fijn dat ik de eerste vaccinatie krijg! Ik kijk veel naar het nieuws en vind het vreselijk wat er allemaal speelt. Ik ben blij met de prik en hoop dat de vaccinaties een stap zijn naar rustigere tijden.”

Silke Rissewijck, projectleider vaccinatieprogramma voor bewoners: “Het was een enorme organisatie in zeer korte tijd en het vroeg van iedereen wel weer wat extra's. Trots op de inzet van alle collega’s waardoor we zo snel konden starten met vaccineren en kunnen bijdragen aan de bescherming van bewoners. Hopelijk biedt de vaccinatie van bewoners een lichtpuntje. Aan henzelf, hun naasten en de hardwerkende teams om het vol te houden! Alleen samen krijgen we Corona eronder!”

De komende weken en maanden zullen steeds meer mensen via de huisarts of GGD de vaccinatie krijgen. Sensire volgt de ontwikkelingen op de voet en neemt waar nodig en mogelijk actie om ook nieuwe bewoners of revalidanten te vaccineren.

Start vaccinatie van bewoners met zorg van de eigen huisarts

In Gorssel en Twello is deze week gestart met het vaccineren van bewoners die in onze locaties wonen en zorg van de eigen huisarts ontvangen. Vaccinaties voor bewoners die onder zorg van de huisarts vallen en op andere locaties van Sensire wonen volgen. De huisartsen bereiden de organisatie voor en zullen de uitnodiging voor deze bewoners verstrekken.

Informatie voor bewoners en naasten om een goede keuze te maken

Woont u bij Sensire of komt u bij Sensire wonen? Op deze pagina vindt u informatie over het vaccinatieprogramma voor bewoners en de hierbij voor u belangrijke thema’s, zoals onder andere de veiligheid, het waarom van vaccineren, informatie over het vaccin, hoe het vaccineren in zijn werk gaat. Het gaat hier voornamelijk om informatie vanuit de Rijksoverheid. Zodat u en uw naaste weten waar u aan toe bent en een goede afweging kunt maken om wel of niet te vaccineren.

Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder reageren.