Wonen in De Martinushof
Wonen in De Martinushof

Wonen in De Martinushof

‘Twello in het klein’ noemt het team van De Martinushof dit huis in Twello wel, vanwege de persoonlijke en gemoedelijke sfeer en de nauwe banden met het dorp. Het huis biedt mensen met dementie een veilige en open omgeving, zodat bewoners er samen met het team, de familie en de vrijwilligers steeds weer een fijne dag van kunnen maken.

Deel van de samenleving

De Martinushof is niet alleen een plek om te wonen, het is ook een trefpunt voor mensen uit de wijk. Het huis haalt graag de banden aan met de omgeving. Bijvoorbeeld met de leerlingen van middelbare scholen die een maatschappelijke stage komen doen, of met de verenigingen en bedrijven in het dorp.

Een warm team

In het team van De Martinushof heerst een warme en open sfeer. Beginnende medewerkers hebben het er doorgaans gelijk naar hun zin. De mensen van het team staan in voor goede zorg, een prettige sfeer en een veilige omgeving. Ze leren elke bewoner goed kennen, zodat ze weten wat voor hem of haar prettig en belangrijk is. Met het team als stevige basis, kunnen de bewoners en hun naasten zich richten op dingen die de dag mooi maken. Een fijne, actieve groep vrijwilligers draagt daar haar steentje aan bij.

Samen met de mensen om u heen

Gaan wonen in De Martinushof is een hele verandering, maar de deur van De Martinushof staat open voor de familie en vrienden van de bewoners. Samen koffiedrinken, mee-eten, muziek luisteren of er even op uit gaan. Juist die kleine dingen zijn voor de bewoners zeer waardevol.

Kleinschalig wonen

De Martinushof bestaat uit zes woongedeeltes die elk onderdak bieden aan acht bewoners. Het zijn afdelingen voor kleinschalig wonen, met een eigen huiskamer waar men elkaar kan ontmoeten, activiteiten kan doen en waar samen wordt gegeten. Elke dag wordt er in elke huiskamer vers gekookt, en iedereen is welkom om daarbij een handje toe te steken.

Aanvullende services

Om ervoor te zorgen dat u zo prettig mogelijk woont en leeft, bieden wij verschillende aanvullende services aan:

 • mee eten bij kleinschalig wonen
 • het doen van de was
 • het Ziggo abonnement, zo kunt u uw favoriete tv-programma’s kijken, lekker bellen of rond dwalen op het internet
 • een WA- en inboedelverzekering
 • het pluspakket schoonmaak voor een extra schoon huis

Kijk bij 'aanvullende documenten' voor meer informatie. 

Praktische informatie

Wilt u meer weten over de Martinushof? U kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek of een rondleiding.

De zorgbemiddelaars van Sensire geven u graag de informatie die u nodig hebt. Ook kunnen zij u alles vertellen over indicaties en zorgprofielen. Zij zijn op werkdagen bereikbaar via 088-260 6000.

Voor algemene vragen kunt u ons bereiken op nummer 0900 8856 (24 uur per dag, 7 dagen in de week).

Martinushof
Sint Maartenserf 85
7391 AG Twello

Alle mensen die recht hebben op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie) kunnen hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Benieuwd wat een cliëntondersteuner voor u kan doen? Bekijk dan de informatie onder 'aanvullende documenten'. 

Wilt u rechtstreeks contact opnemen met onze teams? Hier vindt u de contactgegevens:
Bruggenbosch: 06-20382836
Hartelaar: 06-20640558
Noordijk: 06-12310075

In het belang van de zorgverlening noteren wij een aantal persoonlijke gegevens van u. Op de webpagina over privacy kunt u lezen hoe wij vertrouwelijke informatie zo zorgvuldig en discreet mogelijk behandelen. En op de pagina over klachten kunt u daar lezen wat te doen als u klachten heeft.

Heeft u vragen? Of wilt u uw mening geven? U kunt hieronder openbaar reageren? Voor persoonlijke vragen kunt u een e-mail sturen aan info@sensire.nl.
Reacties:
 • Chantal Weijenberg
  20 mei 2023 | 21:10
  Geachte heer,mevrouw, Mijn naam is Chantal Weijenberg. Ik ben gediplomeerd pedicure en toe aan het uitbreiden van mijn cliëntenbestand. Van een collegapedicure kreeg ik de tip om mezelf voor te stellen bij verzorgingshuizen in mijn omgeving, vandaar deze mail. Wellicht zijn er bewoners die nog behoefte hebben aan een pedicure. Ik kom graag langs om de voeten te verzorgen. Ik hoop van u te horen.
  • Team Communicatie
   22 mei 2023 | 10:01
   Dank voor uw bericht. We hebben uw bericht doorgestuurd naar de betreffende coördinerend cluster verpleegkundige van De Martinushof doorgestuurd.
 • Kieboom
  14 januari 2024 | 08:28
  Hoe lang is de wachtlijst voor mensen die op pg afdeling wachten?
 • Eva Stronks
  5 maart 2024 | 20:41
  Hallo, ik zoek een bijbaantje voor in het weekend/door de weeks. Is dit mogelijk bij jullie? Ik volg geen zorgopleiding maar het lijkt mij leuk om te helpen met bijv het rondbrengen van eten/koffie of andere activiteiten. Ik hoor graag van u
  • Sensire communicatie
   7 maart 2024 | 15:26
   Hoi Eva, wat leuk je interesse! Ik heb het even gecheckt, op dit moment hebben we geen bijbaan voor je. Wel volop voor mensen die een zorgopleiding volgen. Mocht je nog een zorgopleiding gaan volgen: dan ben je tzt van harte welkom!
 • M!H,Jansen
  6 maart 2024 | 20:24
  Hoe kan ik inschrijven op de aanleun woningen Het Spijk , in Eefde
  • Sensire communicatie
   7 maart 2024 | 15:06
   Daarvoor kunt u terecht bij Woonbedrijf Ieder1. Kijk voor meer informatie en de contactgegevens maar eens op deze website: https://www.ieder1.nl/
Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina

  Wellicht ook interessant voor u