Hier vindt u alle informatie rondom Corona klik hier
Wonen in De Lunette Somatiek
Wonen in De Lunette Somatiek

Wonen in De Lunette Somatiek

De Lunette is niet zomaar een woonzorgcomplex, u vindt hier een breed scala aan diensten onder één dak. In de groepswoning De Vischpoort wonen ouderen die verpleging of zorg nodig hebben door een fysieke beperking. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.

De Lunette Somatiek: alle gemak dichtbij

De somatische afdeling bestaat uit een behoorlijk aantal wooneenheden; zowel groepswonen als zelfstandig wonen met 24-uurs zorg in een van de appartementen behoort tot de mogelijkheden. De kamers en appartementen zijn ruim, met per acht bewoners een gezellige huiskamer waar zich een groot deel van het dagelijks leven afspeelt en samen activiteiten worden ondernomen. Tevens is er een goed toegankelijke binnentuin om te genieten van de zon of gewoon even lekker buiten te zijn. Ondanks de grootte van het gebouw zijn de woningen kleinschalig te noemen.

In de centrale hal van de Lunette vindt u het wijkontmoetingscentrum. In het gezellige restaurant kunt is met uw familie een heerlijk kopje koffie drinken of gezellig lunchen. Niet alleen bewoners van de Lunette komen hier graag, maar ook buurtgenoten schuiven geregeld aan. Door de aanwezigheid van onder andere een kinderopvang en een therapeutisch zwembad is het er nooit saai.

U goed leren kennen

Hoe u ook bij ons bent beland, we willen u altijd zo snel en zo goed mogelijk leren kennen, zodat we weten wat u in uw dagelijkse leven belangrijk en prettig vindt. Zo kunt u ook hier uw leven zoveel mogelijk leven zoals u dat gewend bent.

Van groot belang is ook uw sociale netwerk. Het huis biedt een fijne sfeer, een veilige omgeving en goede zorg; uw familie en uw vrienden kunnen net als voorheen bijdragen aan uw welzijn. 

Praktische informatie

Wilt u meer weten over De Lunette Somatiek of wilt u eens een kijkje komen nemen? U kunt altijd een afspraak maken voor een gesprek of een rondleiding. 

De medewerkers van het Advies en Ontmoetingsplein in Zutphen geven graag de informatie die u nodig hebt. Ook kunnen zij u alles vertellen over indicaties, wachttijden en de verschillen tussen locaties. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0575-594446 om uw vragen te stellen of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U kunt uw vragen ook per mail (info@sensire.nl) stellen.

De Lunette
Coehoornsingel 3
Zutphen

Voor onze diensten heeft u een indicatie nodig op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz) van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). De medewerkers van het Advies en Ontmoetingsplein helpen u graag met uw aanvraag, zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0575-594446.

Voor informatie over wachttijden kunt u contact opnemen met medewerkers van het Advies en Ontmoetingsplein. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0575-594446 om uw vragen te stellen of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. U kunt uw vragen ook per mail (info@sensire.nl) stellen.

Wanneer u zorg van ons ontvangt, zijn hierop algemene voorwaarden van toepassing. 

De kosten van verblijf en verzorging met indicatie worden vergoed. De overheid vraagt van u wel een eigen bijdrage. Voor vragen over de hoogte van deze bijdrage kunt u terecht bij het Centraal Administratiekantoor (CAK): 0800 1925. Klik hier als u meer wilt weten over kosten en vergoedingen.

Vrijheid voor mensen hebben we hoog in het vaandel staan. Zo hechten wij ook waarde aan de geestelijke verzorging. De geestelijk verzorgers van Sensire zijn er voor iedereen, ongeacht geloof of levensovertuiging. Klik hier om te lezen wat zij voor u kunnen betekenen.

Er is een duidelijke visie over de omgang met de terminale fase van bewoners. Openheid, zorgvuldigheid, vertrouwen en goed overleg staan hoog in het vaandel. Wensen en vragen met betrekking tot uw levenseinde zijn bespreekbaar. De speciaal opgeleide zorgprofessionals kunnen u en uw naasten informeren over en begeleiden tijdens de laatste levensfase.

Lees meer over de visie op levenseinde

In het belang van de zorgverlening noteren wij een aantal persoonlijke gegevens van u. In onze Privacy en klachtenregeling kunt u lezen hoe wij vertrouwelijke informatie zo zorgvuldig en discreet mogelijk behandelen. Ook kunt u daar lezen wat te doen als u klachten heeft.

Sensire is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina