Specialistische zorg
Specialistische zorg

Specialistische zorg

Als u specialistische zorg nodig heeft, bijvoorbeeld bij astma/COPD, hartfalen of dementie, biedt Sensire gespecialiseerde verpleegkundigen en teams die u thuis kunnen ondersteunen.

Heeft u complexere zorg nodig vanwege een chronische aandoening, een ernstige ziekte of een operatie? Bij Sensire kan dat meestal gewoon bij u thuis, in uw eigen woonkamer of slaapkamer. Ook bij zorg die voorheen vaak in het ziekenhuis plaatsvond. Wij hebben gespecialiseerde medewerkers op het gebied van:

Team voor complexe zorghandelingen thuis

U kunt ook een speciaal team inschakelen dat thuis complexe zorghandelingen uitvoert. Dit team komt bijvoorbeeld langs voor een maagsonde, infuus of dialyse.

Specialistische zorg thuis…

  • maakt het vaak mogelijk om thuis te blijven wonen
  • voorkomt dat u moet worden opgenomen
  • zorgt dat u minder vaak naar de ziekenhuispoli hoeft
  • zorgt dat u eerder naar huis kunt na een operatie
  • vermindert reistijd en stress

‘Sylvia is mijn vaste wondzorgverpleegkundige, ze verzorgt mijn open been. Ik hou niet van verandering en zie dus graag steeds dezelfde verpleegkundige. Misschien is dat wel de leeftijd… Sylvia’s manier van werken spreekt mij erg aan, ik voel me er rustig en prettig bij. Ze zegt niet: zo doen wij het. Nee: hoe wilt u het? Aan veel kleine dingen merk ik dat de zorg gespecialiseerd is. Sylvia fotografeert mijn wond met de iPad. Ze laat mij de foto zien en stuurt die vervolgens naar de dermatoloog in het ziekenhuis. Ze geeft me ook advies over wat ik het beste kan bestellen. Daarbij denkt ze echt met me mee. De verzekering vergoedt zwachtels in een koffer bijvoorbeeld niet, maar wel als je ze los bestelt, heel vreemd. Ik vind het heel attent dat ze me daar óók op wijst.’

~ Mevrouw van Kampen (69) over de wondzorg die ze ontvangt

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina